Sådan udskriver Out PDF-filer til en bog

September 15

Sådan udskriver Out PDF-filer til en bog


Portable Document Format (PDF) er ofte brugt til at sammensætte flersidede elektroniske dokumenter. Men med Adobe Acrobat-software, til det primære program bruges oprette og redigere PDF-dokumenter, du også kan udskrive PDF-filer til at formatere en bog. Acrobat indeholder værktøjer til "Booklet Printing", hvor siderne skal udskrives to til et ark og på begge sider. Acrobat arrangerer siderne, så når du folde dem i halve og fastgør dem, du har en færdig bog med siderne i den rigtige rækkefølge.

Instruktioner

1 Åbn en flersidet PDF-dokument, du vil udskrive i Adobe Acrobat.

2 Slut printeren til din computer og fodre den med papir. Sørg for, at printeren er installeret korrekt, og computeren genkender det.

3 Klik på menuen "Filer", og vælg "Print Setup" i Acrobat. Angiv udskriftsindstillingerne for dokumentet, herunder papirstørrelse og -retning.

4 Klik på "File, Udskriv". Den "Udskriv" vises dialogboksen.

5 Vælg din printer på listen øverst i dialogboksen.

6 Vælg "Booklet Printing" under "Side Handling."

7 Vælg, om at udskrive hele dokumentet eller et mindre udvalg. Vælg "Alle" for at udskrive alle sider eller klik på "Sider" for at vælge et sideområde.

8 Vælg "Booklet Undersæt" under "Side Handling." Hvis printeren understøtter automatisk udskrivning på begge sider af papiret, skal du klikke på "begge sider". Ellers skal du bruge manuel dupleksudskrivning. Klik på "Front Side Only" at have Acrobat print alle sider på forsiden af ​​papiret.

9 Vælg "Binding" valgmulighed. Vælg "Venstre" for standard venstre-til-højre tekst. Vælg "Venstre (Tall)" for at få en lang og smal udskriftsområde (med folden på den lange side).

10 Klik på "Udskriv".

TIPS

  • Hvis du vælger at gøre manuel dupleksudskrivning, vende papiret, når de forreste sider er udskrevet. Vælg "Filer, Udskriv" igen, og vælg "bagside Kun" for at udskrive de andre sider af papiret. Når alle sider er udskrevet, sortere siderne, fold hver i halve og fastgør at fuldføre din bog.

relaterede artikler