Sådan bruges en Laptop Screen for XBox

April 2

Sådan bruges en Laptop Screen for XBox


Sidder foran fjernsynet, snuppe en controller og spille Xbox-spil med venner er en yderst underholdende måde at fordrive tiden. Men der er en endnu mere bekvem måde at deltage i gaming sjov, og som indebærer forbinder din Xbox med din bærbare computer. Gør dette vil give dig adgang til din Xbox overalt kan du tage din bærbare computer, så længe du er inden for rækkevidde af den trådløse router. Så desværre, til at gøre dette skal du have en trådløs internetforbindelse, men den gode nyhed er, at du ikke behøver at være en tech geni for at forbinde XBox med din bærbare computer.

Instruktioner

1 Tænd computeren og find netværksikonet på computerens proceslinje i hovedmenuen. Højreklik på det med musen og vælg "Netværks- og delingscenter" fra listen af ​​muligheder, der vises i drop-down menuen.

2 Vælg "Administrer netværksforbindelser" fra listen af ​​muligheder placeret på venstre side af vinduet.

3 Klik og træk en boks over både "trådløs forbindelse" ikonet og "Local Area Connection" ikonet for at vælge dem begge. Højreklik og vælg "Bridge Connections". Vent et par minutter for forbindelserne til broen. Statuslinjen i midten af ​​skærmen, vil fortælle dig, hvor meget tid der er tilbage.

4 Sæt den ene ende af Ethernet-kabel (fra nogen elektronik butik eller online) i USB-porten på siden af ​​din bærbare computer og sæt den anden ende i porten på siden af ​​din XBox. Sørg for, at XBox er sluttet til et tv og tændt.

5 Klik på fanen "Indstillinger" i hovedmenuen på din XBox og vælg "Netværksindstillinger" fra listen af ​​muligheder.

6 Kig på din bærbare computer skærmen for at bekræfte forbindelserne. Din bærbare skærmen skal nu forbindes trådløst til XBox og visning uanset XBox udviser.


relaterede artikler