Hvordan skal tjekkes Domæne Registrering

March 20

Hvordan skal tjekkes Domæne Registrering


Lær registreringen status for domænenavne ved at følge et par hurtige skridt. Du kan finde ud af, hvilke domænenavne er tilgængelige, udløbsdatoerne af registrerede domæner, og i nogle tilfælde få kontaktoplysninger for domæne ejere.

Instruktioner

Tjek Domæne Registrering

1 Besøg Check Domæne hjemmeside (se Resources).

2 Find den tomme boks, der kommer efter sætningen, "Check dette domæne."

3 Skriv navnet på en hjemmeside, som du er forsker ind i feltet og tryk på "Enter". Sørg for at medtage det relevante domæne slutning, såsom .edu, .mil, .com eller .net.

4 Undersøg domænets registrering status. Hvis navnet er registreret, vil checkdomain.com fortælle dig, hvilken type domæne, du ser, såsom kommercielle, regering eller organisation. Du har mulighed for at klikke på et link for at søge efter lignende men tilgængelige domænenavne hos register.com. Hvis det navn, du søgte er tilgængelig, vil siden tilbyde et link til register.com at købe domænet.

5 Få oplysninger om ejerskab for nogle registrerede hjemmesider ved at rulle ned på siden med søgeresultater. For hjemmesider med offentliggjorte detaljer ejerskab, vil du se navnet på registratoren, datoen for domænenavnet skabelse og udløbsdatoen, kontaktpersoner navne, adresser og telefonnumre, og hvilke DNS-servere er vært domænet.

TIPS

  • Nogle domæne-name ejere betaler deres registrator et gebyr for at holde deres kontaktoplysninger private.
  • Vær opmærksom på udløbsdatoen for domænenavne, du er interesseret i at købe. Nogle ejere glemmer eller beslutte ikke at forny deres domæner, hvilket giver dig mulighed for at købe det samme domæne.