Hvordan man laver en pjece Brug af Microsoft Word 2007

September 7

Hvordan man laver en pjece Brug af Microsoft Word 2007


Pjecer bruges ofte til at relatere fakta om et program eller en tjeneste til potentielle kunder, eller at informere offentligheden om en vigtig borgerlige problem, at de skal overveje. Som sådan, de fungerer som en vigtig del af en samlet reklame eller public relations-strategi. Mens mange organisationer vil outsource oprettelsen af ​​pjecer, hvis du ønsker at spare penge ved at holde processen i huset, kan du hurtigt og effektivt skabe en professionel én side pjece ved hjælp af Microsoft Word 2007.

Instruktioner

1 Indlæse billeder som du vil bruge i din brochure på din computer ved at kopiere dem fra et kamera eller andre digitale medier eller ved at scanne trykte versioner.

2 Beslut dig for det indhold, du vil medtage på din brochure. Tegn layoutet på papir.

3 Åbn Microsoft Word. Vælg "File" og vælg "Sideopsætning". I den viste dialog, indstille størrelsen og marginer, som du ønsker for pjecen side. Klik på "OK".

4 Vælg "Format" i menuen og vælg "Kolonner". I den dialogboks, der vises, angive antallet af kolonner, du vil for pjecen. Tre kolonner kunne være et godt valg, fordi den ligner en avis eller nyhedsbrev side. Klik på "OK".

5 Vælg "Indsæt" fra menuen og vælg "Header". Indtast titel, dato og andre oplysninger, der identificerer din brochure i overskriften, ved hjælp af en stor og nem at læse skrifttype.

6 Indtast teksten for den første kolonne. Når du når et punkt, hvor du gerne vil tilføje et billede, skal du vælge "Indsæt" i menuen og vælg "Billede". Fra valgmuligheder, vælg "Fra fil". I den dialogboks, der vises, gå til det første billede, du ønsker at bruge og åbne det. Grab hjørne af billedet og justere størrelsen til at passe kolonnen.

7 Gentag trin seks for at tilføje indhold til dine andre kolonner. Gem dit arbejde og udskrive det.


relaterede artikler