Sådan fjernes en Worm Virus

September 14

Internettet er en vidunderlig medium fuld af nyttige ideer og information, men der er også farer på internettet i form af vira, malware og orme. En orm virus kan udliciteres, selvom du bruger anti-virus beskyttelse, og det kan være vanskelig at fjerne ormen. Fjern en orm virus, så snart du kender din computer er inficeret med en. Læs videre for at lære, hvordan du fjerner en orm virus.

Instruktioner

1 Kør dit anti-virus software ofte at undgå at få en orm virus. Hvis det fortæller dig, at du har en, skal du følge trin for at fjerne ormen højre væk.

2 Vælg "Clean-up" indstilling, der er til rådighed, afhængigt af den anti-virus software, du bruger. For eksempel, Trend Micros "Housecall" lister hver sårbarhed og giver dig mulighed for at vælge at fjerne dem manuelt eller fjerne alle ved at klikke på "Slet" nederst på skærmen. Klik på "Slet" knappen og værktøjet vil køre.

3 Kør dit anti-virus værktøj igen for at sikre ormen er fjernet. Hvis det ikke er tryk på "Slet" igen og gentag dette trin, indtil ormen er fjernet med succes.

4 Fjern orm virus manuelt, når anti-virus værktøj rådgiver det kan ikke slette det. For eksempel i Trend Micros "Housecall" det vil sige, "Nogle sårbarheder kunne ikke fjernes ... Venligst klik her for at fjerne manuelt."

5 Følg vejledningen på næste side. Dette vil tage dig til Security Bulletin for at ormen. Påfør plasteret ved at klikke på det og derefter følge instruktionerne på skærmen trin for trin til at fjerne ormen du har.

6 Dobbelttjek at sikre, at ormen er væk. Kør dit anti-virus software igen, indtil det fortæller dig din computer er ren.

TIPS

  • Vær forsigtig, når at følge anvisningerne for at fjerne ormen manuelt. Du vil blive instrueret skridt for skridt at fjerne data fra registreringsdatabasen. Dette kan få computeren til at stoppe med at arbejde eller funktionsfejl, hvis instruktionerne ikke følges nøjagtigt.