Hvordan man laver en foto på Picnik

October 30

Redigering af dine yndlingsfotos giver dig hurtig adgang til en grafisk redigering program over internettet. Picnik er en gratis hjemmeside, der tilbyder en lang række effekter og måder at forbedre dine fotos med filtre og dyrkningssystemer værktøjer. Dette websted giver dig frihed til at være kreativ. Når du er færdig med at redigere et billede, sende dit foto til venner på sociale netværkssider eller post på din blog.

Instruktioner

1 Klik på "Upload dit foto" på Picknik websted.

2 Klik på det billede, du vil redigere fra en mappe på din computer. Klik på "Library" fanen for at bruge et foto overalt på nettet. Du kan også vælge et af ikonerne, der er anført under knappen "Upload" for at bruge billeder fra Facebook, Myspace, Picassa, Flickr og Photobucket.

3 Klik på "Rediger" fane på Picknik at rotere, beskære, ændre størrelse, farve, eksponering eller fjerne røde øjne.

4 Klik på fanen "Opret" for at tilføje effekter, klistermærker, tekst og rammer. Hvis du bruger en mærkat fra venstre sidepanel, klik en gang og trække sticker, hvor du ønsker det skal være. Drej klistermærker og effekter ved at dreje den øverste cirkel på effekten kassen. Resize mærkaten ved at trække i hjørnerne af vinduet ind eller ud. Hvis du laver en fejl, skal du klikke på "Fortryd" i højre hjørne.

5 Klik på fanen "Gem og Del" for at navngive dit billede, skal du vælge den type og størrelse fil. Klik på "Gem" for at downloade til din computer.


relaterede artikler