Hvorfor har min computer Lose internetforbindelser på en Vista?

March 1

Hvorfor har min computer Lose internetforbindelser på en Vista?


At miste en internetforbindelse, mens du bruger Windows Vista, kan være forårsaget af flere grunde. Den ene er en kompatibilitet problem med selve operativsystemet; andre grunde har at gøre med din hardware.

Kompatibilitet

Windows Vista er ikke altid direkte kompatibelt med hardware, du kan have brugt med tidligere operativsystem. Du skal muligvis installere nye drivere til dit netværkskort. Brug en anden computer eller, hvis du har det installeret, et separat operativsystemmiljø for at downloade Vista drivere til netværkskortet; gemme dem på en disk eller flash-drev, og installere dem på Windows Vista.

Forbindelse

Det er muligt du har en dårlig forbindelse fra computeren til dit modem. Kontroller Ethernet-forbindelser på både computeren og modemmet for at sikre de er sikre, og se efter eventuelle frays, bøjninger eller tårer i dit Ethernet-kabel, der kan gå på kompromis din forbindelse.

modem

DSL og kabelmodem kan være kræsen på tidspunkter, og kan kræve, at du slukke og tænde dem. Sluk computeren, fjern alle kabler fra modemet, vent ca. 30 sekunder, og sæt dem tilbage i. Dette vil nulstille din forbindelse og kan løse problemet.

større udgaver

Broken modemer, netværkskort eller udendørs Internet kabler kan kræve vedligeholdelse eller reparation fra en professionel, eller du kan have til at erstatte dem.


relaterede artikler