Sådan Load Bin filer

August 17

En binær billedfil, typisk forkortet til "Bin", gemmer enorme mængder af rå data fra cd'er og andre medier. En billedfil er hovedsagelig en nøjagtig kopi af alt indhold afholdt i nævnte lagerenheder og tjener som komprimeret information. Dens vigtigste formål er at sikkerhedskopiere data i tilfælde den oprindelige kilde er tabt eller beskadiget. For effektivt at indlæse Bin billedformat, skal du udpakke montere sine interne indhold ved hjælp af en af ​​flere tredjepartsprogrammer til din Windows-baserede computer.

Instruktioner

Load Med ISO Buster

1 Anskaf og installer ISO Buster (se Resources). Start programmet fra dets "Start" menupunkt eller genvej på skrivebordet. Gå til menuen "Filer" og klik på "Åbn Image File".

2 Gå til den Bin billedfil, du ønsker at indlæse og trykke på "Åbn". Højreklik på det røde "ISO" ikonet placeret til venstre og tryk på "Extract".

3 Gem alle indhold til enhver ønsket harddisk placering ved at klikke på "OK." Luk programmet og gå til Bin billedet mål placering; alt indholdet kan nu indlæses og eksekveres.

Load Med Magic ISO

4 Installer Magic ISO (se Resources) og starte det via menuen "Start" eller dets respektive desktop ikon.

5 Klik på "File" og tryk på "Åbn". Søg efter den Bin billedfil, du ønsker at indlæse og trykke på "Åbn".

6 Højreklik på en fil opført øverst til højre på skærmen, og tryk på "Extract". Fra menuen ved hånden, klik for at udtrække "Alle filer" eller kun "valgte filer" fra de givne muligheder. Gennemse den ønskede destination sti og klik på "OK" for at udpakke Bin billedets indhold. Når færdig, udføre alle udvindes billedets indhold fra målet udvinding mappe.

Belastning med Daemon Tools

7 Anskaf og installer Daemon Tools til din computer (se Resources). Starte programmet fra menuen "Start" eller genvej på skrivebordet.

8 Højreklik sin ikonen, skal du trykke "Virtual Devices" og klik på "Tilføj SCSI Virtual Drive." Venstre-klik på ikonet på proceslinjen, og tryk den tilgængelige virtuelle drev på listen. Typisk er det opført som "No Media."

9 Søg efter den Bin billedfil, du ønsker at indlæse inden Daemon Tools "Åbn" dialog. Fremhæv billedfilen pågældende og klik på "Åbn".

10 Gå til "Start" og starte "Computer" applet. Til gengæld kommer der en ny virtuelt drev nu blandt dine lokale harddiske. Denne nye drev indeholder Bin billedets udtrukne indhold, som du effektivt kan køre og udføre. Den virtuelle drev navn vil typisk bære samme navn som Bin billedfilen øjeblikket er indlæst.


relaterede artikler