Sådan oprettes en faktura i Zen Cart

November 25

Sådan oprettes en faktura i Zen Cart


Zen Cart er et gratis, højt tilpasselig open source software designet til opbygning og styring af e-handel butikker. Den blev udviklet til at tillade ikke-programmører til at styre deres eget indhold via en brugervenlig administrativ back-end interface. Brugere kan tilføje, redigere og slette produkter, priser og kategorier, skal du oprette statiske sider, køre rapporter og sætte deres betalings- og forsendelsesbetingelser. For registreringsformål, Zen Cart har en nem funktion, der giver administratorer mulighed for at udskrive kundens ordre fakturaer for deres poster.

Instruktioner

1 Log ind på din butik back-end kontrolpanel ved hjælp af den administrative brugernavn og adgangskode.

2 Se dine ordrer. Placer markøren over "Kunderne" i den vandrette menu øverst på din administrative kontrolpanel og klik på "Ordrer".

3 Vælg den rækkefølge, som du ønsker at udskrive en faktura. Rul ned gennem listen af ​​ordrer, indtil du finder den ønskede rækkefølge. Klik på det én gang for at markere det. En undermenu vises på højre side af skærmen i den rækkefølge.

4 Klik på "Faktura" knappen på menuen til højre. Et pop-up vindue vises med fuld faktura klar til at udskrive til dine optegnelser. Du kan udskrive det ved at højreklikke et sted i fakturaen og vælge "Udskriv" og derefter følge instruktionerne på skærmen.

TIPS

  • Tilpas din faktura ved at erstatte Zen Cart logo med din butik logo. Dette billede kan findes i "billeder" sub-mappe på din admin mappe på din webserver.
  • Du kan også udskrive en professionelt udseende følgesedlen at inkludere med din kundes ordre på samme skærm, hvorfra du udskrevet en faktura.

relaterede artikler