Sådan åbnes en eksisterende PDF og FPDF

November 19

Sådan åbnes en eksisterende PDF og FPDF


En PDF er et dokument, der er i et format, der giver dig mulighed for at gennemgå det fra alle programmer eller computer-system, så længe du har en Adobe Reader installeret. En FPDF er PDF generator, der giver mulighed for at ændre sidehoveder og sidefødder i et PDF-dokument. Begge disse programmer kan åbnes på din computer, hvis du har de rette programmer installeret.

Instruktioner

Åbning af en eksisterende PDF

1 Sørg for at du har Adobe Reader installeret på din computer. For at kontrollere, gå menuen på din computer Start og skriv "Adobe Reader" i søgefeltet dialogboks nederst i menuen. Hvis du ikke har Adobe Reader installeret på din computer, skal du gå til Adobes hjemmeside for at downloade en gratis kopi. (Se Ressourcer.)

2 Åbn din dokumenter finderen placeret i Start-menuen og skriv .pdf i søgefunktionen for at finde den fil, du ønsker at åbne. Hver PDF-fil vil ende med en .pdf. Rul gennem filerne for at finde den fil, du er på udkig efter.

3 Dobbeltklik på PDF-filen for at åbne den. Hvis dette ikke virker, skal du højreklikke på filen, skal du rulle ned og klik på "Åbn med" og klik på "Adobe Reader".

Åbning af en eksisterende FPDF

4 Sørg for at du har den FPDF filarkivet installeret på din computer. Åbn din dokumenter finderen i Start-menuen og skriv "fpdf" i søgefeltet dialog boks i menuen Start på computeren. Hvis du ikke har arkivet installeret, kan du downloade det fra FPDF Bibliotek. (Se Referencer.)

5 Åbn teksteditoren på din computer, som du brugte til at oprette scriptet. Du kan også gøre en søgning for FPDF scriptet ved at skrive "php" i søgefeltet dialogboks i vinduet Dokumenter. Hver FPDF fil vil ende med ".php".

6 Dobbeltklik på .php fil for at åbne den. Hvis dette ikke virker, skal du højreklikke på filen, skal du rulle ned til "Åbn med" og vælg tekst editor du brugt til at oprette filen.