Sådan Udvid en Virtual Disk VMware

September 30

Når du opretter en virtuel maskine i VMware, du bestemme størrelsen af ​​maskinens harddisk. Dette forhindrer den virtuelle maskine fra at køre væk med din computers harddisk, og fylde det op. Efter brug af maskinen i et stykke tid, men du kan løbe tør for plads og ønsker at du havde brugt mere af værtens maskinens lagerplads til den virtuelle maskine. Du kan udvide en VMware harddisk, hvis du har brug for mere lagerplads til din virtuelle maskine.

Instruktioner

1 Start VMware, og klik på den virtuelle maskine med den harddisk, du ønsker at udvide på den venstre side af vinduet.

2 Klik på "Rediger Virtual Machine indstillinger" for at få en liste over hardware indstillinger for den virtuelle maskine.

3 Klik på "Hard Disk" i kolonnen "Enhed" i venstre side af vinduet. Hvis den virtuelle maskine har mere end én virtuelle disk, skal du sørge for, at du vælger den rigtige.

4 Klik på knappen "Utilities", og klik derefter på "Udvid".

5 Skriv den ønskede kapacitet til den virtuelle disk i feltet "Maksimum Disk Size" og derefter klikke på "Udvid" knappen.

6 Klik på "OK" for at lukke vinduet, når processen er færdig.

TIPS

  • Udvidelse på størrelse med en VMware virtuel disk ikke automatisk medføre ekstra lagerplads til at kunne bruges i den virtuelle maskine operativsystem. Hvis du vil bruge lagerplads, skal du ompartitionerer den virtuelle disk eller udvide den eksisterende partition. Du kan gøre dette via Diskhåndtering nytten af ​​dit installerede operativsystem.