Sådan installeres PCMCIA Generisk Wireless

March 8

Sådan installeres PCMCIA Generisk Wireless


Uanset navnet på PCMCIA trådløst kort, du måtte have, skal du følge den samme proces for at installere enhederne. Nedenstående trin vil ikke antage, at du har nogen specifikke kort og vil fremlægge de relevante oplysninger om generiske pc-kort trådløse. I de fleste tilfælde vil du installere et pc-kort i en ældre bærbar computer. Hvis du har en nyere bærbar eller en stationær, kan du være i stand til at købe en adapter, der arbejder med en af ​​dine tilgængelige slots. De fleste nyere bærbare computere har ExpressCards. Hvis du er usikker på, hvad slots er tilgængelige på din computer, skal du se computerens producentens dokumentation.

Instruktioner

1 Boot din computer op.

2 Glid PCMCIA generiske trådløse kort i din rådighed PC Card eller ExpressCard-slot. Placeringen af ​​dit kort slot vil variere alt efter din computer producent og model. Du vil høre et klik, når kortet sidder korrekt og sikkert.

3 Tillad Windows til at registrere dit trådløse kort og installere de nødvendige drivere.

4 Klik på "Start" og derefter "Control Panel".

5 Klik på "Klassisk visning" i venstre kolonne.

6 Åbn "System". Klik på "Enhedshåndtering" i venstre kolonne i Windows Vista og Windows 7. Klik på fanen "Hardware", derefter "Enhedshåndtering" i Windows XP.

7 Udvid kategorien "Netværkskort" ved at klikke på "+" til venstre.

8 Dobbeltklik på dit PCMCIA trådløse kort. Notere navn og model af kortet. Klik på fanebladet "Driver", vælg derefter "Opdater driver."

9 Tillad Windows til at opdatere til en ny driver, hvis det findes.

10 Klik på "OK".

TIPS

  • Søg efter software til din PCMCIA-kort, efter at du har opdaget fabrikat og model af kortet.
  • skubbe altid kort før fjerne dem ved at bruge "Sikker fjernelse af hardware" ikonet i proceslinjen.
  • Hvis du installerer et mobilt bredbånd trådløst kort, der giver mulighed for at oprette forbindelse til et trådløst internet-netværk, bliver du nødt til at hente og installere Forbindelsesstyring software til din enhed.

relaterede artikler