Adobe Download Problemer

October 26

Adobe, en teknologivirksomhed, der fører industrien i grafiske og dokument-teknologi, har en bred vifte af produkter, mange af dem tilgængelige for download på sin hjemmeside. Men når du forsøger at hente en Adobe-produkt, kan mange problemer opstår. I stedet for at give op, så prøv at fejlfinde selv med nogle fælles rettelser.

Adobe Download Problemer

Historie

Adobe begyndte i 1982, grundlagt af to tidligere medarbejdere i Xerox. Fra og med udvikling af PostScript, har Adobes ventures udvidet til at omfatte mange computing funktioner. Illustrator, Photoshop og Type Administrer hurtigt fulgt PostScript, og ved begyndelsen af ​​1990'erne, blev Adobe Acrobat frigivet til offentligheden. I dag, Adobe har flere produkter i en lang række områder, og er en industri førende inden computing software.

Typer af downloads

Adobe skaber en række forskellige produkter. Flere produkter center på grafikfunktioner, der giver anledning til Adobe Creative Suite. I denne software pakke, vil du finde Acrobat Reader, Illustrator, Photoshop, Dreameaver, Fyrværkeri, InDesign og Flash, blandt flere andre programmer. Adobe producerer også Digital Editions, Side Maker, Shockwave Player og Lightroom. Mange af disse produkter er købes og downloades fra online; dette øger chancen for, at du vil støde på nogle download-problemer med disse Adobe-programmer.

Internetforbindelse

Der er flere grunde til, at du kunne have svært henter et Adobe-produkt. Din internetforbindelse kan forårsage problemer, når du downloader. Hvis du ikke kan oprette forbindelse, hvis overførslen aldrig begynder, eller hvis overførslen afbrydes, skal du prøve at downloade fra en anden hjemmeside, såsom download.com, Microsoft.com eller Apple.com. Hvis download stadig ikke, er det sandsynligt et problem med din internetforbindelse.

Disk Space

Et af de mest almindelige problemer med at downloade Adobe-software er diskplads. Nogle Adobe-programmer tage en enorm mængde af lagerplads på grund af de omfattende grafiske behov og fil lagerområder. Derfor, før du begynder at downloade, skal du kontrollere at sikre, at du har nok plads til programmet. Hvis overførslen stopper i midten af ​​download-processen, overveje at slette ubrugte programmer for at frigøre plads på harddisken.

Sikkerhed Software

Antivirusprogrammer kan ofte forstyrre en download. Disse programmer, og samtidig beskytte din computer mod ondsindede angreb, kan sætte op firewalls eller andre blokke, der kan forhindre download fuldføre. Hvis du kører antivirus eller anti-spyware-software, lukke den under processen. Hvis overførslen stadig ikke vil fuldføre, afinstallere softwaren, før overførslen er færdig. Internet Explorer kan også blokere software-downloads med sin standard for højere sikkerhed. Hvis du bruger Internet Explorer, skal du sørge for sikkerhedsniveauet er indstillet på standard niveauer.


relaterede artikler