Min Deskjet D 1520 Printer udskriver ikke

August 25

Min Deskjet D 1520 Printer udskriver ikke


Hewlett-Packard Deskjet D1520 er en farve inkjet printer, der er kompatibel med både Macintosh og Windows-baserede computersystemer. Den D1520 bruger en enkelt sort blækpatron og en enkelt farve blækpatron. Det bruger et USB-kabel til at forbinde til computeren. Hvis printeren ikke udskriver dokumenter eller billeder, udføre fejlfindingstrin for at identificere og løse årsagen til problemet.

Instruktioner

1 Kontroller strømkablet på bagsiden af ​​printeren. Sørg for, at den er sat helt ind i porten. Tjek den anden ende af kablet for at sikre det er korrekt tilsluttet til en fungerende stikkontakt.

2 Undersøg USB-kabelforbindelsen på printeren ende og computeren port. Hvis USB-kablet er tilsluttet en USB-hub, skal du fjerne den og slutte den direkte til printeren. Andre enheder på en USB-hub kan forstyrre udskriftskommandoer.

3 Udskriv en testside for at se, om computeren er i stand til at kommunikere med printeren. Læg nogle almindeligt hvidt papir i papirbakken. Klik på linket "Udskriv" fra alle programmer bruges til udskrivning. Vælg "Preferences" eller "Egenskaber". Klik på fanen "Enhedsservice". Klik på "Udskriv en testside." Klik på "Udskriv side" knappen.

4 Genstart computeren for at rydde udskriftskøen. Forsøg udskrivning efter at computeren har fuldt genstartet.

5 Kontroller, at printeren dækslet er helt lukket. Undersøg papirbakken for at sikre, den er fyldt med papir.

6 Åbn printerdækslet, og kontroller for papirstop. Træk fastklemt papir, og luk dækslet. Fjern bagdækslet ved at trække i håndtaget til højre. Træk fastklemt papir fra bagsiden. Sæt bagklappen.

7 Udskift blækpatronerne, hvis vognen bevæger sig, men intet udskrives. Patronerne kan være tom. Hvis nye blækpatroner nylig blev installeret, fjerne dem og sørg tapen er fjernet fra bunden af ​​blækpatronerne.


relaterede artikler