Sådan kører en Syning Blog

August 30

Hvis syning er blevet mere af en lidenskab end en hobby, giv os din begejstring med andre Crafters ved at udvikle en blog til at diskutere hobby. Brug disse ideer til at beslutte, hvad emner, tips og ideer til at omfatte, der vil holde dine læsere kommer tilbage efter mere.

Instruktioner

1 Find den blog vært, hvor du gerne vil oprette din syning spot på internettet. Undersøgelse andre håndværk-relaterede websteder, som du kan lide og opdage hvilken service, de bruger. Beslut mellem en betalt websted versus en gratis en baseret på hvilke af deres muligheder og tjenester, du vil bruge. (

2 Design dit websted med skabeloner og værktøjer netop din blog vært har til rådighed. Vælg et sted navn og hjemmeside adresse, der vil lade læserne vide med det samme, at de har opdaget en syning-relateret blog.

3 Brug værktøjer til at tilføje links til dine foretrukne sy- og håndværk hjemmesider, bøger og internet-butikker. Overvej at tilføje et diasshow funktion til at fremvise roterende billeder af dine seneste afsluttede projekter.

4 Send dine tanker om syning industrien, hvorfor du elsker håndværk og diskutere de nyeste designer mode, som du ville elske at genskabe. Prøv at tilføje interviews med innovatorer i marken eller med ejerne af de lokale syning butikker.

5 Foretage dybtgående anmeldelser af nye symaskiner gadgets, maskiner og mønstre til at hjælpe andre læsere. Giv dine tanker om ny teknik eller mønster bøger og de seneste spørgsmål om industri magasiner.

6 Stimuler diskussion ved at bede læserne til at skrive forslag på din seneste projekt i gang i bemærkningerne afsnit. Du kan også feltet spørgsmål fra læserne og gøre en "Q and A" post en gang om måneden.

7 Generere trafik til din blog ved at diskutere det på sy-relaterede opslagstavler. Hold dine læsere tilbage ved at opdatere dine links, og ofte at tilføje nye stillinger. (Se Resources)


relaterede artikler