Sådan fjernes proceslinjen i fuldskærmstilstand i VLC

April 7

VLC Media Player er en gratis medieafspiller, der understøtter en bred vifte af video og audio codecs. Hvis du åbner en film eller tv-show i medieafspilleren, kan du placere afspilleren i fuldskærmstilstand at se mere klart, hvad der sker på skærmen. Når du placerer VLC Media Player i fuldskærmstilstand, den eneste værktøjslinje eller proceslinjen, der stadig vises, er proceslinjen med volumen og grundlæggende kontrol. Hvis dette proceslinjen er iført sin velkomst, kan du fjerne den.

Instruktioner

1 Åbn VLC Media Player; åbne den video, du ønsker at se ved hjælp af afspilleren.

2 Dobbeltklik på skærmen for at sætte VLC Media Player i fuldskærmstilstand. Menuen proceslinjen forsvinder, men proceslinjen med de grundlæggende kontroller viser stadig op langs bunden af ​​skærmen. Hvis Menu værktøjslinjen stadig vises langs toppen af ​​skærmen, skal du dobbeltklikke på skærmen igen for at fjerne denne værktøjslinje. Men proceslinjen med de grundlæggende kontroller viser, stadig op langs bunden af ​​skærmen.

3 Flyt musen til enten det yderste højre eller den ekstreme-nederste kant af skærmen, at fjerne det fra visningen. Stop at bevæge musen. Et par sekunder efter du stopper bevæge musen proceslinjen langs bunden af ​​skærmen forsvinder. Proceslinjen vises, hvis musen flyttes, og det vil forsvinde igen efter musen er stoppet bevæger sig i et par sekunder.


relaterede artikler