Typer af Internet Disaster Recovery Planer

April 6

Typer af Internet Disaster Recovery Planer


Virksomheder, hvis virksomhed er afhængig af internettet udvikle disaster-recovery planer om at hurtigt at genvinde sikker adgang til internettet, hvis deres forbindelse mislykkes. Selv om en fuldstændig tab af service er sjælden, selv en kort afbrydelse eller sinke kan koste virksomheder store beløb i mistet omsætning. Mange virksomheder opererer under 99,9 procent tilgængelighed, men det betyder stadig ca. otte timer nedetid om året. For sådanne tilfælde bør virksomhederne etablere og afprøve forskellige typer af disaster recovery planer, der vil give dem mulighed for at holde i drift.

Hardware Fejl

Planlægning af disaster recovery fra hardwarefejl starter med afbødning af mulige svigt fra almindelige kilder. Back-up generatorer dækker elektriske fejl i datacentre. Duplicate internettjenester fra forskellige leverandører på forskellige backbones - ind i bygningen i hver sin ende - gøre svigt af internettjeneste selv usandsynligt. Typiske disaster-recovery planer detalje placeringen af ​​reservedele og servere, placeringen af ​​backups, og proceduren for udskiftning af defekte servere og dele med reservedele.

ødelagt Software

En Internet virksomhed kræver fejlfrie operativsystemer, korrekt konfigurerede drivere, operationelle sikkerhedssoftware og funktion browsere til at få adgang til dets netværk. Software kan blive beskadiget på grund af interne fejl eller på grund af skadelig software indført eksternt. Katastrofen-genopretningsplan omfatter placeringen af ​​software-backups, proceduren for genopretning software, og sikkerhedskoder for fuld adgang og for at genetablere en sikker software miljø.

kompromitteret data

Selv når hardware og software fungerer korrekt, kan virksomhederne opleve datafejl på grund af interne operatør fejl eller ekstern hacking. Når en virksomhed registrerer sådanne problemer med data, skal den aktivere en katastrofe-genopretningsplan for at sikre dataintegritet. En sådan plan omfatter placering af data backups, identificerer personale med ansvar for datasikkerhed og integritet for hvert datasæt, og detaljer procedurer for gendannelse af data samtidig sikre kopier.

kompromitteret Access

Virksomheder kan opleve, at ukendte parter adgang til deres internetforbindelse eller at hackere har fået adgang til virksomhedens netværk via internetforbindelsen. Den type katastrofe genopretningsplan, der løser denne situation omfatter alle sikkerheds adgangskoder til internettet og netværk, og instruktioner for at ændre dem. En typisk plan omfatter en systematisk tilgang til opdatering adgangskoder. Den beskriver hvordan man kan gøre de nødvendige ændringer, men oplyser virksomhedens brugere, så deres netværk og internetadgang forstyrres så lidt som muligt.


relaterede artikler