God erstatning for Windows Media Player

May 8

Microsoft, en leder i computer operativsystemer og software, producerer Windows Media Player. Dette er et anstændigt program, men du måske ønsker at erstatte det, hvis du ikke kan lide interface eller bare ønsker noget andet. Når du leder efter en erstatning for Windows Media Player, kompatibilitet, størrelse og funktioner skal være dine prioriteter.

Kompatibilitet

Find et program, der er kompatibelt med dit operativsystem. Ellers vil du ende med at downloade nye drivere og opdateringer, hvilket er en masse arbejde. Sørg for, at programmet ikke forstyrrer andre programmer, såsom chat-programmer, der kan lejlighedsvis kræver dit lydkort. Også kontrollere, om du kan manipulere internetindstillingerne i programmet til at rumme en bedre streaming kvalitet.

Størrelse

Windows Media Player er omkring 25 megabyte. Ideelt set vil enhver udskiftning ikke være større end det. Jo flere funktioner, du har i din erstatning program, jo ​​større bliver det. Hvis du vælger et program, der er større end 25 megabyte, sørg for at få nok bang for din sorteper, og at det kan gøre alt, hvad du kræver af afspilleren. Ellers vil du blive spilde processorkraft på et oppustet program. Tjek programmet specifikationerne før du downloader udskiftningen. Du kan være i stand til at sammenligne programmer med identiske funktioner og vælge den mindste.

Egenskaber

Windows Media Player har nogle gode funktioner, såsom en søgemulighed og et træ mappe for hurtig adgang til dine filer. Det kan rippe cd'er, oprette afspilningslister og streame lyd. Det virker også med video. Uanset hvad interfacet på din udskiftning program ligner, mål for at få lignende træk i erstatning. Sørg for at have et program, der virker med de filtyper, du har, og at du kan brænde, import og eksport nemt. Hvis du ikke gør det, vil du ende med at bruge en masse tid manuelt at flytte filer ind i programmet, eller du bliver nødt til at konvertere dine filer til et format den nye spiller kan håndtere. Også overveje, om programmet kan synkronisere med perifert udstyr, såsom en bærbar medieafspiller.

Indstillinger

ITunes er et godt alternativ til Media Player, fordi det virker med Windows-operativsystemer og har stort set alle funktionerne i Media Player. Det er imidlertid temmelig store i forhold til andre spillere. Hvis alle ønskede at gøre, er at oprette afspilningslister og lytte til musik, overveje Winamp, en lille spiller, der får jobbet gjort.


relaterede artikler