Hvordan laver hurtige penge i RS

August 10

Hvordan laver hurtige penge i RS


Udgivet i 2001 af Jagex, "RuneScape" er en meget populære MMORPG. RuneScape er helt gratis, men gør i spillet penge kan være meget tidskrævende. Pengene i RuneScape vil give dig mulighed for at købe opgraderede våben, rustninger, potions og mange andre ting, der er nødvendige for at fremme dit spil, nå højere niveauer og konkurrere med andre spillere.

Instruktioner

Sælg Kylling Fjer

1 Find kyllinger. Kyllinger er en fælles monster i "RuneScape", og kan let findes på en gård nordvest for Lumbridge. Nogle gange vil der være noget, men knogler, hvis andre spillere for nylig har dræbt alle kyllinger; forlade og komme tilbage, eller vente lidt, og mere skal vises.

2 Dræb alle de kyllinger, du kan og indsamle deres fjer. Du er velkommen til at hente nogen af ​​de andre byttet de døde kyllinger efterlader men sørg for at tage alle de fjer. Fjer vises som en loot-stand element, når du dræber hønen. Du kan derefter gå finde flere kyllinger til at dræbe, vente på disse til at reagere eller hoved for en købmand.

3 Find en købmand; disse er ofte placeret i byerne. Hvis du er en fri-spiller medlem af RuneScape kan du sælge hver fjer til fem til syv guldstykker - mere for betalende medlemmer. Overvejer hver kylling du dræber dråber mindst fem fjer, disse penge kommer op hurtigt.

Questing

4 Gå ud i verden og begynde at dræbe så mange monstre som du kan med den hensigt at sælge, hvad de falder. Dette er almindeligvis omtales som "søgende" og kan være en hurtig måde at få penge, hvis du ved, hvad du laver.

5 Kig efter højere niveau monstre, som de normalt falde bedre loot. Pas på ikke at gå op imod enhver monstre, der kan være for stærk for dig; målet her er ikke at have en intens kamp, ​​men at lave guld. Giants er gode, fordi de falder "store knogler", som gratis medlemmer kan sælge, hvilket gør omkring 350 guldstykker stykket.

6 Find en købmand, der vil købe dine byttet til en god pris og sælge, hvad du har indsamlet. Gentag hele processen så mange gange som du ønsker om flere penge.

TIPS

  • Hvis du lige er startet ud i "RuneScape," start med kyllingen-plyndringer metode først, før eksamen på plyndringer faktiske monstre. Dette vil tillade dig at købe bedre rustning og våben, øge dine chancer for at overleve, når du går questing.
  • Pas på nogen tilbyder at fordoble dine varer - det er et fupnummer for at stjæle dit guld.
  • Altid dobbelttjekke det beløb, når du sælger en vare til en anden spiller; uærlige spillere har været kendt for at forsøge at narre folk ved først at indtaste en større mængde (sige 40.000) så, lige før transaktionen, de vil sænke det (4000).