Sådan installeres Ghostscript på Linux

August 9

Ghostscript er et program, der bruges på mange operativsystemer, herunder Linux. Hovedformålet med Ghostscript er at se PDF og Postscript dokumenter, mens under X11, Linux grafiske bruger display rygrad. Disse filer kan også sendes til printeren som grafik, så hvis printeren er en ikke-PostScript-printer vil det stadig være i stand til at udskrive filen. Installationen er nem, den proces, der nogenlunde automatiseret uanset hvilken distribution af Linux du kører.

Instruktioner

Yum

1 Åbn din distributions Terminal programmet.

2 Skriv "su" i Terminal. Tryk på "Enter". Indtast din superbruger adgangskode og tryk på "Enter" igen. Denne proces er kun nødvendig for systemer, der bruger yum som en pakke manager. Disse er distributioner som Red Hat og Fedora.

3 Skriv "yum installere ghostscript" i Terminal. Se og vente, da filerne er downloadet og installeret på dit system. En liste over tilføjede filer vil vise, når processen er fuldført.

4 Log ud af superbruger ved at skrive "exit". Typing "exit" en gang mere vil lukke Terminal.

Evne

5 Åbn din distributions Terminal programmet.

6 Type "sudo apt-get install ghostscript" i Terminal. Aptitude bruger kommandoen apt-get til filhåndtering. Dette kan findes i distributioner som Ubuntu og Debian.

7 Vent som filerne er downloadet og installeret. En liste over nyinstallerede programmer vil vise, når processen er færdig.

8 Luk Terminal ved at skrive "exit", når processen er færdig.


relaterede artikler