Sådan fjernes den trojanske krig Virus

September 16

Sådan fjernes den trojanske krig Virus


Den trojanske krig virus, ofte kendt som en trojansk hest, er en malware, der kommer ind i din computer og kører en agent i baggrunden. Dette middel kan downloade skadelige eller uønskede programmer på din harddisk, som kan forårsage systemfejl, herunder men ikke begrænset til harddisk nedbrud, operativsystem fejl, pop-up fejl og endda tab af data.

Instruktioner

1 Download programmet "AVG Antivirus". Kør en komplet scanning af computeren, og fjern den trojanske. AVG tilbyder en gratis version, der giver dig en hurtig scanning hastighed og stor Trojan opdagelse sats. En af fordelene ved AVG er dens indbyggede anti-spyware motor på sin gratis udgave. Denne funktion gør AVG enestående i virus-beskyttelse industrien. Se Ressourcer til at udforske flere funktioner og downloade programmet.

2 Download programmet "Avira Anti-Vir Antivirus" og køre en komplet scanning af din computer for at opdage og dræbe den trojanske krig virus. Ligesom AVG, Avira har også en gratis version. Det giver dig også en fantastisk scanning hastighed. En af fordelene ved Avira er, at det er ekstremt let at bruge og installere. Avira ikke kræver, at du genstarter computeren, når installationen er færdig. Se Ressourcer til flere funktioner i Avira og downloade programmet.

3 Hent Symantec & # 039; s "Norton Antivirus 2010" program. Kør en komplet scanning for at opdage og fjerne den trojanske krig. I modsætning til de to foregående programmer, Norton er ikke et gratis program men tilbyder en gratis prøveperiode. På den anden side, Norton har en enestående ry blandt PC-brugere. Hvis du køber en ny pc fra en detailforretning eller endda online, chancer er det kommer med en gratis Norton prøveversion udgave. Symantec Norton tilbyder også en af ​​de største database over trojanske definitioner, som er nyttige i at fjerne en trojansk fra din computer. Se Ressourcer at downloade den gratis prøveversion.