Sådan åbnes Case på en Sony VAIO bærbar

July 7

Sådan åbnes Case på en Sony VAIO bærbar


Hvis du har brug for at foretage nogen ændringer til de arbejdende dele af din bærbare computer, skal du først komme ind den bærbare computer kabinet. I modsætning til stationære computere, der generelt har en bagplade, der holdes på plads med bare skruer og kan fjernes ved at tage skruerne ud, laptop tilfælde har lidt mere komplicerede åbning procedurer. For at åbne sagen på en Sony Vaio bærbar computer, du nødt til at fjerne mange af de udvendige dele, så du skal ikke forsøge det, medmindre du er komfortabel med at sætte den bærbare computer sammen igen.

Instruktioner

Nederste halvdel af Laptop

1 Flip din Sony Vaio bærbare computer på sin top, så bunden af ​​enheden vender opad. Fjerne alle skruerne i bunden af ​​den bærbare computer kabinet. Flere skruer er normalt omkring omkredsen af ​​den bærbare computer og flere andre skruer er normalt i midten af ​​bunden huset.

2 Læg hånden på bunden af ​​den bærbare computer, og vend det opretstående. Prøve at løfte toppen af ​​den bærbare computer væk fra bunden. Med nogle Sony Vaio s, i bunden af ​​den bærbare computer kommer væk fra toppen, så snart alle skruerne er blevet fjernet.

3 Åbn laptop og fjern tastaturet, hvis bunden af ​​den bærbare computer ikke kommer væk fra resten af ​​enheden. For at fjerne en Sony Vaio laptop tastatur, find låsene på tværs af toppen af ​​brættet, og tryk hver enkelt i med en skruetrækker til at trække det ud fra under kanten af ​​kabinettet. Når låsene er blevet fortrudt, vippe computeren mod dig, indtil tastaturet falder ud.

4 Fjern eventuelle skruer, som du finder under tastaturet. Bunden af ​​den bærbare computer skulle nu komme løs, hvilket giver dig adgang til harddisken og eventuelle diskdrev i enheden.

Øverste halvdel af Laptop

5 Fjern plast dækker i hvert hjørne omkring computerskærmen. Skru hver af skruerne beneath plast dækker.

6 Lirke kabinettet rundt på skærmen væk fra enheden omhyggeligt. Start i bunden og bruge en flad skruetrækker til at fjerne kabinettet. Træk foringen mod dig blidt, bevæger sig rundt langs kanten af ​​skærmen lidt ad gangen.

7 Fjern den bærbare computer skærmen, hvis du har brug for til at erstatte det eller arbejde på det. Når du fjerner kabinettet rundt på skærmen, er skruer, der holder skærmen på plads afsløret, og skærmen kan fjernes ved blot at skrue disse skruer.

TIPS

  • Skærmen, tastaturet og andre arbejdsvilkår komponenter i din bærbare computer oprette forbindelse til hinanden og harddisken med ledninger. Når du tager ud en bærbar computer, skal du være omhyggelig med at holde disse ledninger forbundet eller risikere permanent beskadige din bærbare computer.

relaterede artikler