Sådan genvej til en fil eller mappe

February 24

Computer genveje tillader dig at få adgang til filer, mapper, netværksdrev og programmer med et enkelt dobbeltklik. Opret en genvej til ofte anvendte software, datafiler og netværk steder for at spare tid og undgå frustration involveret i at navigere din computer hierarki eller netværk struktur.

Instruktioner

1 Opret en genvej til et computerprogram. Find den eksekverbare fil til programmet på din computer enten via menuen Start eller vinduet Stifinder. Højreklik på ".exe" fil. Vælg "opret genvej". Genvejen er skabt i samme vindue eller Start-menuen undermenu som den oprindelige fil. Træk genvejen til skrivebordet.

2 Genvej til en fil eller mappe på computeren. Naviger din computers fil hierarki og find den fil eller mappe på computeren. Højreklik på filen eller mappen navn. Vælg "opret genvej" fra pop-op-menuen. Træk genvejen til skrivebordet.

3 Tilføj en genvej til en netværksplacering. Find den netværksdrev eller netværk ansøgning på dit netværk struktur. Højreklik på drevet eller anvendelsen. Vælg "opret genvej". Klik på "Ja" knappen i pop-up dialogboks for at tillade genvejen skal placeres på skrivebordet.

TIPS

  • Del netværk filer og mapper som genveje i stedet for kopier. En genvej til den samme fil reducerer besværet med at omfordele kopier af opdaterede filer og mapper.
  • Omdøb dine genveje og fjern ordene "genvejen til" at holde dine genveje let genkendes.
  • Ændre genvejen egenskaber, når den oprindelige fil, mappe eller program flyttes. Højreklik på genvejen, klik på "Egenskaber" og indtaste den nye placering.

relaterede artikler