Sådan Overclock en XFX GTX 280 grafikkort

April 28

Overclocking er processen med at øge hastigheden af ​​en computer komponent til at køre hurtigere end standardindstillingen fabriksindstilling. Overclocking er især populært blandt edb-entusiaster og gamere, fordi det giver dem mulighed for at få en toppræstation fra hardware. Mest almindeligt overclocket komponenter omfatter CPU, grafikkort og hukommelse. Overclocking dit grafikkort kan gøre en betydelig forbedring i video game frame rates. Den XFX GTX 280 grafikkort er den høje ende kort af 2xx generation af nVidia grafikkort. Med ordentlig bestand køling, er det ofte muligt at få en overclocket stigning hastighed så meget som 15%. Den overclocking proces er lignende nVidia grafikkort.

Instruktioner

1 Download og installer de nyeste nVidia ForceWare drivere fra nvidia.com. Genstart computeren, når installationen er færdig.

2 Download og installer nVidia Systemværktøjer fra nvidia.com. Dette vil tilføje mere avancerede indstillinger, herunder overclocking indstillinger til din nVidia Kontrolpanel. Hent GPU-Z fra techpowerup.com/gpuz og placere den på dit skrivebord for nem adgang.

3 Højreklik på skrivebordet og klik på "NVIDIA Control Panel". Klik på "Performance" i menuen i venstre side og vælg "Enhedsindstillinger". Klik på det store GPU-ikonet for at få adgang til overclocking indstillinger grafikkort.

4 Vælg "Custom" under clock hastigheder. Øge de centrale og hukommelse clock hastigheder med 10-20 trin MHz ad gangen. Der er ingen grund til at ændre shader clock.

5 Klik på "Anvend". Lad ikke Windows indlæse de nye indstillinger automatisk ved opstart, indtil du har fundet et stabilt overclock.

6 Kør GPU-Z og klik på fanen "Sensorer" for at overvåge temperaturen på dit grafikkort. For XFX GTX 280, bør temperaturen ikke være mere end omkring 80 grader på fuld belastning. Test den nye overclock ved at køre et videospil. Gendan clock hastigheder til deres standardindstillinger, hvis du oplever artefakter (tilfældige grønne trekanter i 3D-gengivelse) i dit spil. Hvis systemet er stabilt, øge clock hastigheder et skridt ad gangen, indtil du finder den optimale overclock.

TIPS

  • Overclocking vil annullere din garanti, og i nogle tilfælde kan det forårsage skade på din hardware. Altid kender risiciene før overclocking.

relaterede artikler