Sådan Tilpas Stationery i Office 2007

April 26

Sådan Tilpas Stationery i Office 2007


Der er et par måder at tilpasse din egen brevpapir i Microsoft Office 2007. Du kan oprette personlige brevpapir og printe det ud i Publisher 2007, og du kan tilpasse temaer til brug som brevpapir til e-mails i Outlook 2007. Uanset opgaven, Kontor 2007 temaer og skabeloner kan du tilpasse dem til at matche din virksomheds brand og din personlighed.

Instruktioner

Tilpasning af papirvarer i Publisher

1 Åbn Microsoft Publisher 2007 på computeren. Den velkomst vises. Vælg "Stationery" under "Offentliggørelse Types". Du kan også vælge en anden type publikation her, såsom e-mail eller brevpapir.

2 Du kan bladre igennem de viste designs. Vælg hvilken skabelon, du vil bruge.

3 Brug feltet "Tilpas" til højre for at begynde at angive hvert element af designet. Klik på pilen ved siden af ​​"Color Scheme" for at se et stort udvalg æske farver. Klik på det, du vil anvende til brevpapir.

4 Klik på "Font Scheme" for at vælge fra et udvalg af skrifttyper. Klik på en skrifttype ordning at anvende den til brevpapir.

5 Klik på "Opret ny" under "Business Information." Indtast dit firma, navn, adresse, hjemmeside, e-mail adresse og telefonnummer (eller hvis det er personligt brevpapir, indtaste dine personlige oplysninger). Det sparer dig en trin for automatisk at indtaste disse elementer ind i alle nye dokumenter, du opretter.

6 Klik på "Opret".

Tilpasning af papirvarer i Outlook

7 Åbn din e-mail-konto i Microsoft Outlook 2007 på computeren. Her kan du bruge Word temaer til at tilpasse HTML-e-mails med tilpassede brevpapir.

8 Klik på fanen "Indstillinger". I "Temaer" gruppe, skal du vælge "Farver". Klik på "Opret nyt tema farver." Klik temaet farve element, du vil tilpasse. Vælg de nye farver, du vil bruge. Gør dette for hver farve tema element, du vil ændre. Skriv et navn til det nye tema farver og klik på "Gem".

9 Tilpas tema skrifttyper på fanen "Indstillinger". I "Temaer" gruppe, skal du vælge "Fonts". Klik på "Opret nyt tema skrifttyper."

10 Vælg de skrifttyper, du vil bruge i "Overskrift Skrifttype" og "Krop Font" bokse. Skriv et navn til det nye tema skrifttyper og klik på "Gem". På fanen "Indstillinger", i "Temaer" gruppe, skal du vælge "Effects". Vælg en effekt, du vil bruge til temaet.

11 Hvis du vil gemme det tema, du har tilpasset, gå til fanen "Indstillinger", den "Temaer" gruppe og klik på "Temaer". Klik på "Gem Current tema." Skriv et navn til temaet. Det vil blive gemt i "Dokument Temaer" mappe.


relaterede artikler