Sådan Find de Sidste opdateringer på min computer

October 19

Sådan Find de Sidste opdateringer på min computer


Computer opdateringer er ekstra stykker information tilføjes via computer-kode til eksisterende software. Opdateringer forbedre en computers ydelse eller en persons sikkerhed program, for eksempel. Service packs er et eksempel på en opdatering fra produkt software selskaber som IBM og Microsoft, to populære virksomheder, der også giver forbrugerne adgang til hjælp til fejlfinding. Selv de mest dygtige computerbruger muligvis brug for hjælp med fælles opdateringsproblemer, så bruge din computers funktioner for at finde de sidste opdateringer.

Instruktioner

1 Åbn din Kontrolpanel. Gør dette ved at klikke på din "Start" knappen og derefter rulle gennem dine popup menuer. Klik på udtrykket "Control Panel." Dobbeltklik på ikonet med sætningen "Windows Update" lige under.

2 Klik på "Vis opdatering historie" placeret i øverste venstre side af vinduet. Det vil give dig en liste over opdateringer. Se yderligere detaljer om de sidste opdateringer på din computer. Single-klik på et punkt, højreklikke på den og vælg "Vis detaljer". Et nyt vindue vises med oplysninger om tid og dato du sidst installerede en opdatering. Sats på online assistance ved hjælp af støtte links, der nogle gange vises nederst i vinduet.

3 Gå til det område af din computer, der har dine programmer. Du kan også finde de seneste opdateringer på din computer der. Gør dette ved at gå til dit Kontrolpanel. Klik på din "Start" knappen igen. Rul gennem pop-up-menuer og derefter klikke på "Control Panel".

4 Dobbeltklik på ikonet, der læser "Programmer og funktioner." Vent i ca. tre sekunder, så computeren kan åbne disse filer. Klik på "Vis installerede opdateringer" øverst til venstre på skærmen. Det vil blive vist lige under ordet "Opgaver".

5 Rul gennem listen over opdateringer. Din computer vil sandsynligvis organisere de sidste opdateringer på din computer efter type. De fleste systemer vil have Microsoft .NET Framework-opdateringer øverst på skærmen. Læs den højre kolonne med overskriften "Installation" eller "Insta ..." Klik på drop-down pilen lige ved siden af ​​det at få din computer arrangere opdateringer i stigende eller faldende rækkefølge. Du kan også organisere dine sidste opdateringer efter dato så godt.

TIPS

  • Brug Windows Update webstedet for at få hjælp til fejlfinding seneste opdateringer.
  • Din computer kan gå ned, hvis du ikke opdaterer din software regelmæssigt.