Hvordan at oprette et snapshot webcam (ikke-streaming)

May 17

Hvordan at oprette et snapshot webcam (ikke-streaming)


Opsætning af et øjebliksbillede webcam er let at gøre. Et snapshot webcam er forskellig fra en streaming webcam i at billedet normalt opdateres i et par sekunder, og ikke leve eller streaming ligesom på TV. Men kvaliteten er stor, de ressourcer og hukommelse krav er meget små, og de er nemme at sætte op. Her er vejledningen for at gøre det:

Instruktioner

1 KØB En USB WEBCAM:

Gå til den lokale elektroniske butik, computer butik, eller computer forhandler og købe et USB Webcam. Vi skal bruge en simpel PnP (Plug and Play) webcam til denne opsætning. PnP kameraer er billige og normalt let at installere, men ofte tilbyde lavere frame rates end normale kameraer tilsluttet en VideoCapture Card, da forbindelsen til computeren sker via en seriel / parallel / USB-port. De har imidlertid give billeder af høj kvalitet, og da du starter ud med dette, gemme dine penge og lære at gøre denne første, før de køber et dyrt kamera.

Før du køber en af ​​disse kontrollere, at du har en ledig USB-port, og hvis det kamera, du ønsker at købe vil blive understøttet af din computer.

Installation af softwaren til USB Web cam på din computer som anvist i ejermanual.

2 TEST DIN WEBCAM:

Når du har installeret webcam, teste softwaren på din lokale computer for at sikre, at det fungerer. Peg webcam på et vindue, en dør, en hund, noget i rummet, og tjek at sikre, at du får et billede. Hvis du ikke får en piucture, henvises til fejlfinding afsnit af din manual, eller re-installere webcam software.

3 Kalibrerer WEBCAM:

Nu, at du får et billede på dit webcam software, forsøger at gemme et par billeder og se, hvordan de ser ud. De kan være mørke, kornet, eller for stor eller for lille. Vi vil nu kalibrere dit webcam ved hjælp af den software, der leveres til ge tthe korrekte opløsning og kontrast. Dette er temmelig let at gøre, og du kan følge retningen i brugermanualen til at justere størrelse, opløsning og billedkvalitet.

Se de tips jeg giver nedenfor for retningslinjer.

4 Hent en gratis WEBCAM Software til web PUBLISHING

Så nu, at dit webcam virker på din computer og giver dig nogle gode billeder, vi ønsker at oprette en gratis webcam tjeneste (næste trin) og hente et gratis program til at hjælpe dig udgive dine billeder online. Den bedste software jeg vil anbefale til udgivelse dit webcam online kaldes Webcam32. Du kan finde den her http://surveyorcorp.com/index_webcam32.html
(Du kan også lave en google søgning for at finde andre gratis versioner)

Dette er en populær software-pakke til webcams. Webcam32 griber billeder fra kameraet og uploader dem til en webserver. Du kan få en gratis demo-version, eller du kan betale for den fulde version.

Hent WebCam32 og installere programmet på din computer.

5 Oprette en gratis WEBCAM SERVICE:

Okay, så hvis du gør en Google-søgning efter gratis webcam hosting, får du en masse resultater, men intet godt. De steder er enten forsvundet eller afgift for tjenesten nu. Du kan altid bruge Yahoo, MSN, eller Instant Messenger, men disse tjenester kræver, at andre være logget ind for at se din cam. Hvis du ønsker at oprette et webcam til at se din virksomhed, eller at holde på hele tiden, bliver du nødt til at gå med den betalte vært rute (som jeg forklarer i en anden artikel).

Dette er den bedste gratis webcam service jeg har fundet:
http://www.stickam.com/

TIPS

  • Jeg anbefaler en simpel USB PnP (Plug and Play) WebCam. (Tjek for computer kompatibilitet)
  • Kontroller, at du har en ledig USB-port.
  • Med et Snapshot webcam billedet opdateres i et par sekunder, så det er ikke streamer ligesom et TV. Dette er den nemmeste webcam til at sætte op.
  • Jo større billede taget af webcam, jo ​​lavere opdateringshastighed. En 640x480 (bredde x højde) billede kan være stor for at vise en fantastisk panorama, men naturligvis brugere med en meget langsom internetforbindelse ville have en snegl-lignende opdateringshastighed.
  • Forskellige hardware og software tillader forskellige billedoptagelse størrelser. For opdateringshastigheder på 20-30 sekunder pr billede, en rimelig billedstørrelse er 320x240. For lavere opdateringshastigheder på op til 10 sekunder, starte med en billedstørrelse på 160x120.
  • Hvis du ønsker at oprette et permanent web cam, der er alwaus streaming eller forfriskende et billede - ligesom en securuty knast eller business cam, skal du gå den hostede betalte ruten. Selv hvis du har din egen hjemmeside, kan du gøre dette på din egen hjemmeside, men du betaler stadig for hosting. Jeg forklare dette i en anden artikel.

relaterede artikler