Sådan fjernes en trojansk hest virus fra min computer

May 25

Sådan fjernes en trojansk hest virus fra min computer


En trojansk hest er en lusket lille kodestykke, der er blevet gemt væk i en ellers harmløs fil. Når du åbner denne fil, den trojanske opstår, insinuerer sig ind i din computer, korrumperer data og potentielt stjæle din PC til en hacker joyride. Hvis din firewall eller antivirus program ikke fange det, fjerne den trojanske fra din computer for at undgå yderligere skader og genvinde kontrollen. Kunsten at dette ansætte hjælp af en anti-virus program.

Instruktioner

1 Fysisk koble computeren fra internettet, fordi en hacker kan bruge den trojanske at fjernstyre infiltrere din pc og forårsage yderligere skader.

2 Kør dit anti-virus software. Hvis du ikke allerede har anti-virus software installeret på din pc, skal du bruge en anden computer til at downloade et sikkerhedsprogram på et flashdrev, og derefter installere det på din computer. Flere kvalitetsprogrammer er gratis at bruge, herunder Malwarebytes, AVG Free og Avast. Hvis du ikke har adgang til en anden computer, og er villige til at risikere at forbinde til internettet, så kan du forsøge at downloade et af disse programmer direkte til din computer. Husk, at den trojanske virus kan tillade en hacker at kapre din computer via internettet, så længe du har forbindelse, du risikerer at pådrage yderligere skade på din PC.

3 Udfør en fuld scanning af alle dine harddiske. Denne scanning kan tage tæt på en time for større system med langsomme processorer. Når det er færdig, vil dit anti-virus software liste over alle de inficerede filer på din PC.

4 Slet eller karantæne de inficerede filer. Sletning dem vil tørre dem helt fra din harddisk, mens en karantæne vil ødelægge virussen, så den ikke længere kan skade din pc mens filen ellers intakt.


relaterede artikler