Sådan Find Spy Software Loaded på min computer

July 4

Sådan Find Spy Software Loaded på min computer


At eje en computer er en stor bekvemmelighed, men det er vigtigt for alle, der bruger en bærbar eller stationær pc til at praktisere sikker computing. Spyware og adware er ofte brugt af hackere og skrupelløse virksomheder til at indsamle oplysninger om dine indkøbsvaner eller endda at fange hvert tastetryk du skriver i din computer. At finde og fjerne denne spyware og adware bør være en vigtig del af din computer vedligeholdelse.

Instruktioner

1 Hold øje med tegn på mulig spyware infektion, mens du arbejder på din computer. Hvis du opdager, at din hjemmeside har ændret sig, og du kan ikke ændre det tilbage, chancerne er din computer er inficeret - enten med spyware, adware eller virus. Andre tegn på en spyware angreb omfatter langsom ydeevne og et større end normalt antal pop-up annoncer.

2 Download en spyware værktøjet og installere det på din computer. Spybot er et fremragende produkt, som er Spysweeper. Microsoft gør også en meget god spyware og adware afsløring værktøj. Bare sørg for at opdatere softwaren, så snart har det installeret -Nye spyware definitioner er konstant tilsat for at holde disse produkter ajour.

3 Kør spyware afsløring værktøj og lad det gøre en komplet scanning af dit system. Denne indledende scanning kan tage lang tid, så du måske ønsker at planlægge det for de overnattende timer eller et tidspunkt, hvor computeren ikke vil være i brug.

4 Kør en anden, eller endda en tredje, spyware afsløring værktøj på dit system. Ofte en spyware afsløring værktøj vil finde infektioner, en anden mistede. Mens have to separate virus afsløring produkter på den samme pc kan ikke anbefales, at installere en eller flere spyware detektionsværktøjer burde ikke volde nogen problemer.


relaterede artikler