Sådan Scan gamle fotos til digitale

November 8

Sådan Scan gamle fotos til digitale


Hvis du har skotøjsæsker fuld af gamle fotografier spænder over årtier, i stedet for at lade disse dyrebare minder til at samle støv på loftet, overveje arkivering dem på en computer. Selv under de bedste opbevaringsbetingelser, vil gamle fotografier falme og miste kvalitet. Bevar disse gamle fotos ved at scanne dem til et digitalt format på din computer. Efter scanne dem, kan du derefter gemme kopier på din harddisk eller printe dem ud fra fotofiler.

Instruktioner

1 Organiser de gamle billeder, du ønsker at arkivere. Læg dem i rækkefølge efter dato eller emne for at forberede dem til scanning.

2 Brug en foto Udvisk at rengøre fotografier med pletter eller fnug, mens du organisere dem. Rengør scannerglaspladen i overensstemmelse med instruktionerne scanner, hvis det er nødvendigt, for at sikre, at scanneren sengen er ren før scanning af fotografier.

3 Indstil scannerens opløsning til scanning. Hvis du vil udskrive fotos ud, standard opløsning er 300 dpi (DPI). Hvis du ikke vil udskrive fotos, men snarere at uploade dem til internettet, skal du vælge en lavere opløsning med scanneren.

4 Placer et fotografi på flatbed af scanneren, placere den på det korrekte sted på flatbed til scanning (i henhold til specifikationerne for din scanner). Scan billedet ved at trykke den rigtige knap og vente, mens scanneren fortsætter gennem processen for at scanne billedet. Jo højere DPI, jo langsommere scanningen.

5 Gentag den samme proces med hvert billede, indtil du er færdig med at scanne hver enkelt.

6 Gem de fotografier, du scannede som JPEG-filer, vælge opløsning indstillingen den højeste kvalitet. Navngiv hver fotografi med et nummer eller et navn, der identificerer det og trykke på "Gem".


relaterede artikler