Sådan Fix en PC Online

September 8

Er din computer kører langsomt eller producerer fejlmeddelelser? Du har et par muligheder for at reparere det. Du kan prøve at ordne det selv ved at forske i problemet online, bringe det ind på en lokal værksted - eller ordne det online med en velanset online reparationsservice.

Instruktioner

Sådan Fix en PC Online

1 Gå til en online PC reparation tjeneste som Live-Tech Online (livetechonline.com). Klik på "registrering side" linket og udfyld formularen for at tilmelde dig et gratis medlemskab og konto.

2 Ring live Tech Online for et gratis tilbud til reparation på (866) LIVE-FIX. Du Vær forberedt på at forklare det problem, du har med din computer, såsom beskriver dine fejlmeddelelser og når de opstår. Estimatet og telefonopkald er gratis med ingen forpligtelser.

3 Vælg en servicepakke. Spar ubrugt tid til en senere dato for eventuelle andre computer problemer eller PC reparation problemer, du måtte have.

4 Diskuter online PC reparation proces med telefonen repræsentant. Han eller hun vil lede dig gennem hjemmesiden, så du kan tillade tekniker til at oprette forbindelse til din computer og eksternt reparere din PC.

TIPS

  • Køb mindst 60 minutters reparationstid; det ofte tager en time eller mindre at fastsætte en pc, men du kan spare den ubrugte tid til at behandle fremtidige problemer.
  • Brug kun velrenommerede online PC reparation tjenester til at fastsætte en pc online.