Sådan få oplysninger om en fange i Alabama

September 4

Sådan få oplysninger om en fange i Alabama


Finde oplysninger om Alabama indsatte er muligt gratis ved hjælp af internettet og den officielle Alabama indsatte søgning. En anden måde at forske lokale indsatte er ved at ringe din lokale rådhus eller amt fængsel.

Instruktioner

1 Start din computers standardbrowser (såsom Internet Explorer, Google Chrome eller Mozilla FireFox).

2 Gå til Alabama officielle statslige indsatte søgning hjemmeside. Alternativt andre hjemmesider, såsom den indsatte Locator og The Free Inmate Locator, også gratis indsatte søgninger online.

3 Indtast det første og sidste navn på den indsatte, du søger efter sammen med sin AIS nummer, hvis du har det til rådighed. AIS er Alabama International Serienummer tildelt indsatte hele alle de fængselssystemer i Alabama. Dette nummer er unikt og vil bidrage til at fremskynde søgningen, når du browser gennem dine søgeresultater.

4 Klik på "Find Records" for at begynde at søge Alabama optegnelser til at matche nogen af ​​de oplysninger, du har indtastet i systemet. Den indsatte indespærring detaljer og afgifter vil være til rådighed for visning, når resultaterne belastning, hvis han er spærret inde i Alabama.