Hvordan man laver en udskiftes af brugeren PictureBox i Visual Basic

September 6

Hvordan man laver en udskiftes af brugeren PictureBox i Visual Basic


Den PictureBox i den seneste version af Visual Basic er en dynamisk rektangulær kasse, der kan ændre indholdet på efterspørgslen. Brug PictureBoxes at vise baggrunde, billedgallerier og endda diasshows. En måde at gøre dit websted mere interaktivt er at give brugerne mulighed for at ændre en PictureBox indhold. Visual Basic giver dig mulighed for at gøre det med en enkelt linje kode. Du skal blot fortælle PictureBox navnet på det billede, du ønsker at vise og VB vil vise den automatisk.

Instruktioner

1 Start Microsoft Visual Studio. Åbn en af ​​dine Visual Basic projekter og finde vinduet Solution Explorer. Dette vindue indeholder dit projekt opstart formular. Dobbeltklik på, at opstart formular til at se den i design-vinduet.

2 Klik på knappen "Toolbox" og dobbeltklik på "PictureBox" ikonet i det vindue til at placere en PictureBox på din formular. Tryk på "F4" for at se vinduet Egenskaber. Navnet på PictureBox vises øverst på vinduet. Husk, at navn eller skrive det ned.

3 Retur til vinduet Værktøjskasse og dobbeltklik på "ComboBox" ikonet. Visual Studio placerer en ComboBox på formularen. Klik på pilen øverst Kombinationsboks og derefter klikke på "Rediger Items" for at se vinduet String Collection Editor. Dette vindue giver dig mulighed for at befolke Kombinationsboks med elementer.

4 Skriv den fulde sti navnet på en billedfil, du gerne vil vises i PictureBox. Medtag drevbogstavet og mappesti af filen. Et eksempel vises nedenfor:

C: \ Images \ Mountain.jpg

Denne sti navn peger på en fil med navnet "Mountain.jpg" ligger i "Billeder" mappe på "C" drev. Tilføj yderligere filnavne under den første. De filer, du tilføjer, vises i ComboBox, når programmet kører.

5 Klik på "OK" for at lukke vinduet og gå tilbage til Design vindue, der indeholder din formular. Flyt til vinduet Egenskaber, og klik på "Events" ikonet øverst i vinduet. Find "SelectedIndexChanged" begivenhed i vinduet, og dobbeltklik på begivenheden for at se den kode, der håndterer denne begivenhed.

6 Indsæt følgende linje kode i denne metode:

PictureBoxName.ImageLocation = ComboBoxName.SelectedItem.ToString ()

Erstat "PictureBoxName" med navnet på din PictureBox og "ComboBoxName" med navnet på Kombinationsboks.

7 Tryk på "F5". Visual Studio kører dit projekt og viser PictureBox og ComboBox i din formular. Klik Kombinationsboks drop-down pilen for at få vist listen over billedet filnavne du har føjet til Kombinationsboks. Klik på et af navnene. Det valgte billede vises i PictureBox. Vælg et navn i ComboBox at se den tilhørende billede.

TIPS

  • Det centrale element er "PictureBox1.ImageLocation" erklæring. Tildeling af en billedfil navn til PictureBox s ImageLocation egenskab gør, at billedet vises i PictureBox. Du kan også bruge en ListBox, en DataGridView eller anden kontrol, som giver brugerne mulighed for at vælge billedet navne fra en liste.
  • Tildel en URL til et billede på nettet til ImageLocation ejendom, hvis du vil. Opret en liste over billeder på nettet, gemme listen i ComboBox og giver brugerne mulighed for at mulighed for at gennemse dem fra i din ansøgning.

relaterede artikler