Sådan deler en postkasse brug af Outlook

September 9

Deling af en postkasse i Microsoft Outlook er en god måde at koordinere gruppeprojekter blandt ansatte i samme virksomhed, på en Microsoft Exchange-server. Nøglen til at samarbejde med kollegaer er at dele tilladelser på en bestemt mappe. Disse tilladelsesniveauer fastlægge den rolle, som hver enkelt kollega forventes at spille i projektet er gemt i mappen.

Instruktioner

1 Højreklik på "Postkasse - (dit navn)", og derefter klikke på "Deling". Når du har klikket på "Tilføj", vælg navnet på de personer, som du gerne vil give tilladelser, og klik på "Tilføj" igen. En rulleliste vises der sætter tilladelsesniveauer for de medarbejdere, du har godkendt til at dele dit projekt.

2 Vælg et navn på drop-down listen og vælge de tilladelsesniveauer, som du gerne vil give til den pågældende person. De tilladelsesniveauer er generelt de roller, som hver kollega har på projektet. For eksempel, hvis projektet er en række artikler, så rollerne kan variere alt fra forfatter eller forlag forfatter til korrekturlæser.

3 Vælg tilladelsesniveau eller rolle, som du gerne vil give til din kollega og klik på "OK". Når dette er gjort, skal du højreklikke på mappen, som du gerne vil dele med din kollega og klik på "Deling". Hvis du ønsker din kollega til at være i stand til at ændre elementer i mappen deles, så sørg for at tildele den pågældende person, rollen som "Editor".

4 Højreklik på mappen, og klik på "Deling" at samarbejde om en mappe, der er ikke under de vigtigste mapper, såsom "Indbakke", "Kontakter", "Kalender" og "Notes". Vælg "Tilføj". Vælg kollega og under "Tilføj brugere," vælg "Tilføj". Vælg kollega navn på listen og på tilladelsesniveauet vælge "Ingen".

TIPS

  • Du kan have til at holde op og genstarte Outlook for dine kolleger 'mapper skal vises i navigationsruden.

relaterede artikler