Hvordan sætter jeg min Florida mappe på Facebook?

October 23

Facebooks "billeder" funktioner giver dig mulighed for at tilføje et ubegrænset antal billeder til albums, der vises sammen med din Facebook-profil side. Upload en hel mappe med fotos fra en ferie til Florida, for eksempel, at give Facebook-venner følelsen af ​​at have været der med dig. Upload et stort antal billeder til Facebook er enkel, selv om overførsel gange varierer afhængigt af din internetforbindelse hastighed.

Instruktioner

1 Log ind på din Facebook-konto, og klik din profil navn eller billede. Klik på "Billeder" fanen i venstre side af din profil.

2 Klik på knappen "Upload Billeder" i øverste, højre hjørne af skærmen. Klik på "Vælg billeder" og gennemse din computer til din "Florida" mappe. Højreklik i mappen og klik på "Vælg alle" og derefter klikke på "Åbn" for at starte upload.

3 Input en titel, placering og beskrivelse af de billeder, mens billederne uploades. For eksempel: "Best of Florida, Panama City Beach, FL, De bedste af de billeder jeg tog i Panama City Beach, FL, under min jul 2011 ferie der." Klik på "Gem" for at gemme albummet.

4 Tag og billedtekst fotos, når de er færdige med at uploade fra Facebooks "Rediger album" skærm. Klik på knappen "Publish" at offentliggøre en nyhedshistorie fremhæve albummet til Facebook news feed.


relaterede artikler