Hvordan bruger du Windows Mobile Phone på Linux

June 24

En Windows mobile telefon er designet til at fungere på Windows-operativsystemet. Windows og Linux bruger forskellige software-arkitektur, så hardwareenheder udviklet til et ikke ofte arbejder med den anden. Heldigvis er der en løsning til at få nogle Windows-baseret software arbejder i Linux. Selvom du ikke vil have den fulde funktionalitet, som du ville bruge telefonen i Windows, kan du stadig få en række funktioner, der arbejder på din Windows mobiltelefon.

Instruktioner

1 Åbn en terminal og skriv "sudo apt-get install vin." Tryk på "Enter" for at installere Wine, et gratis program til at køre Windows-programmer i Linux.

2 Indsæt din Windows Mobile installations-cd'en og vente på cd-ikonet til at dukke op på skrivebordet. Dobbeltklik på ikonet for at gennemse indholdet, find "Install.exe," højreklikke på den og vælge "Åbn med Wine Windows emulering software". Følg trinene på skærmen for at installere softwaren.

3 Sæt den ene ende af USB-kablet i din Windows-telefon og den anden ende i din computer. Når meddelelsen "Forbundet" dialogboks vises på telefonen, skal du klikke på "Programmer", "Vin" og derefter "Programmer" og åbne "Windows Mobile Phone Software." Dette giver dig adgang til nogle af telefonens funktioner, ligesom kontakter, SMS-beskeder og billeder.