Hvordan skifter jeg filer fra en computer til en anden?

June 1

Hvordan skifter jeg filer fra en computer til en anden?


Du har måske en ny computer, hvorpå du ønsker at sætte sange, billeder, videoer, dokumenter eller andre typer af filer, der er gemt på din gamle computer. Skifte eller overføre filer fra en computer til en anden kan være en simpel opgave, når du bruger et USB-flashdrev eller en tom cd eller dvd for at overføre filerne. Det kan være nødvendigt for at fuldføre processen med at overføre filer mere end én gang, hvis du har store filer eller mange filer.

Instruktioner

1 Bestem en metode til at overføre de filer, der er lettest, afhængigt i den type computere, som du arbejder. Hvis du har et USB-drev og et USB-flashdrev, ville dette være din hurtigste metode. Andre valgmuligheder omfatter cd- og dvd-genskrivbare diske.

2 Sæt USB-flashdrevet eller genskrivbar cd i computeren. Find det drev på computeren, og sørg for der er nok plads ledig på drevet eller cd til at passe de filer, du vil overføre.

3 Træk de mapper, der indeholder de elementer, du vil overføre til mappen for dit genskrivbar cd eller USB-flashdrev. Du kan også vælge enkelte poster fra din computer, såsom musik, billede, video og dokumentfiler, og flytte dem til drevet mappen.

4 Fjern USB-flashdrevet efter overførsel filerne eller brænde filerne på en cd eller dvd, hvis det er nødvendigt. Indsæt CD, DVD eller USB-flashdrevet i den computer, som du vil have filerne skal overføres.

5 Åbn USB-drev eller harddisk på computeren. Træk alle de mapper og filer til en placering, hvor du vil have dem gemt på din nye computer.