Hvordan man skriver en bog i Drupal eller WordPress

October 12

Hvordan man skriver en bog i Drupal eller WordPress


Drupal og WordPress er begge populære content management systemer. De har begge tillade webstedsejere at opdatere og ændre deres hjemmeside fra en grafisk brugergrænseflade. Hvis du føler at du har en bog i dig, enten en af ​​disse systemer kan bruges til at skrive din bog. Deres interfaces gør det nemt for dig at tilføje nye afsnit og kapitler, redigere eksisterende arbejde, og link forskellige dele sammen. En anden fordel ved at bruge din WordPress eller Drupal websted for at skrive din bog er, at du kan arbejde på dit projekt fra hvor som helst med en internetforbindelse, uden at det er nødvendigt at transportere filer med dig.

Instruktioner

WordPress

1 Log ind på din WordPress admin område. Gå til "Sider" og derefter "Tilføj ny". Skriv "Index" i titlen feltet, og derefter udgive siden. Gentag denne proces, denne gang at skabe en side kaldet "kapitler".

2 Klik på "Indstillinger" og derefter "Reading". Vælg "En statisk side" og derefter indstille "Front" drop-down til "Index" og "Indlæg sider" drop-down til "kapitler".

3 Klik på "Indlæg" og derefter "Tilføj ny". Navngiv post "Kapitel 1 - Navn på kapitel", erstatter "Navn på kapitel" med sin faktiske navn. Udgiv indlæg, så besøg din "Kapitler" skal du klikke på posten, og kopiere dens URL til udklipsholderen.

4 Retur til admin område, skal du klikke på "Sider" og derefter "Indeks" og derefter oprette et link til det første kapitel ved at skrive "Kapitel 1" i redigeringsområdet. Vælg denne tekst, og klik på linket ikonet, der ligner linket af en kæde, og derefter indsætte URL'en i tekstfeltet, der vises.

5 Klik på "Indlæg" og derefter klikke dit første kapitel og begynde at skrive. Du kan starte nye kapitler til enhver tid ved at gentage trin 2 og trin 3, og du kan redigere nogen af ​​dine kapitler ved at vælge det fra menuen "Indlæg".

6 Besøg din blog. Du kan læse dit arbejde hidtil ved at klikke det relevante kapitel linket. Når du læser et kapitel, kan du også bruge kommentarer funktionen nederst på siden for at tilføje noter eller til at tillade venner og redaktører til at efterlade kommentarer på dit arbejde hidtil.

Drupal

7 Log ind på din administration område. Klik på "Administration" og derefter klikke "Moduler" og vælg muligheden for at aktivere bogen modulet. I Drupal, et "Bog" er simpelthen et sæt af sider arrangeret hierarkisk.

8 Gå til "Indhold" og derefter "Tilføj indhold" og derefter "Book side." Skriv en titel til bogen, skal du vælge "<opret ny bog>" fra afsnittet "Book Outline", og derefter klikke på "Publish".

9 Klik på "Indhold" og derefter "Tilføj indhold" og derefter "Book side." I afsnittet "Book skitse", vælg det niveau, hvor du vil have denne side til at gå. Vigtigste kapitler vil være under niveauet for bogens titelblad du netop har lavet, men du kan også angive en ny side under en eksisterende kapitel i hierarkiet. For eksempel kunne dette område bruges til at skrive tanker og påmindelser for hvert kapitel.

10 Skriv ethvert indhold, du ønsker for denne side, og derefter klikke på "Publish" når du er færdig. Fortsæt denne proces, at tilføje nye sider til at oprette kapitler når det er nødvendigt. Du kan besøge hjemmesiden for dit Drupal hjemmesiden til enhver tid, hvis du ønsker at læse det arbejde, du har gjort hidtil i rækkefølge.


relaterede artikler