Sådan fjernes en Keyring adgangskode

April 9

Sådan fjernes en Keyring adgangskode


Ubuntu er en version af Linux operativsystem, der er frit downloades. Ubuntu har vundet i popularitet som et alternativ til både Windows og Mac-computere på grund af brugervenligheden og den slanke brugergrænseflade. En af de indbyggede funktioner i Ubuntu er et program kaldet "Keyring", der holder styr på alle dine passwords. Men dette kan begynde at være irriterende efter et stykke tid, især hvis du er den eneste person, der bruger computeren. Det er muligt at fjerne en Keyring adgangskode på din Ubuntu-system, så du ikke får disse prompter igen.

Instruktioner

1 På toppen af ​​skærmen, skal du klikke på "Steder"> "Home".

2 Klik på "Vis"> "Vis skjulte filer" øverst i vinduet, der åbnes.

3 Find en mappe med navnet ".gnome2" (uden anførselstegn). Der er en periode i begyndelsen, så det burde være i alfabetisk liste først. Dobbeltklik på mappen for at åbne.

4 Find en mappe kaldet "Nøgleringe" inde i ".gnome2" mappe. Dobbeltklik for at åbne den.

5 Marker alle filerne i mappen. Slet dem ved at trække til papirkurven.

6 Genstart computeren.

7 Login til et trådløst netværk. Den "Opret Standard Keyring" boks vil poppe op. Skriv ikke noget i felterne og klik på "Opret".

8 Klik på "Vælg usikre Storage" når du bliver bedt af "Store Passwords Ukrypteret?" dialogboks, der popper op.

TIPS

  • Når du har udført trinene i denne artikel, vil alle dine passwords gemmes på din computer i en almindelig tekstfil, ukrypteret. De kan ses af alle, der bruger din computer eller adgang til den via netværket.

relaterede artikler