Sådan Konverter en Blu-ray-mappe til ISO

April 13

Blu-ray er det high-definition video standard skabt af Sony. Blu-ray-diske har høje kapacitet og bruges til at gemme high-definition video. En Blu-ray-mappe kan oprettes på din computer ved at "rippe" en Blu-ray disk. Denne proces placerer alle de enkelte filer inde i Blu-ray disk i en mappe. At kombinere disse filer i en enkelt fil, skal du konvertere Blu-ray mappe til en ISO, der vil arbejde præcis som en digital kopi af Blu-ray disk.

Instruktioner

1 Installer Pavtube Blu-ray Copy. Dette er et lille program til konvertering mellem Blu-ray og ISO-formater. Den er tilgængelig for et gebyr fra udviklerens hjemmeside, http://www.ripblurayformac.net/blu-ray-to-iso.html. En begrænset gratis prøveversion kopi kan også downloades.

2 Start installerede program.

3 Klik på "Source" feltet for at vælge placeringen af ​​Blu-ray-mappe på din computer. Klik på "OK" efter at vælge mappen.

4 Klik på "Target" feltet og vælg "ISO". Programmet vil konvertere til dette format. Det vil også bede dig om at angive en placering for at gemme ISO-fil. Klik på "Gem" for at gemme indstillingerne.

5 Klik på "Start" for at starte konverteringen. Varigheden af ​​omdannelse afhænger af størrelsen af ​​Blu-ray mappe. Fra statuslinjen kan du se, hvor meget af konverteringen er gennemført på et givet tidspunkt.