Hvordan at spare musik på en Quicktime Player Som en MP3

April 6

Hvordan at spare musik på en Quicktime Player Som en MP3


MP3 lydformat er blevet en standard for at lytte til musik på computere og mobile enheder som iPod. Der er en masse musik til rådighed til at lytte til, der er i en række forskellige lydformater. Lagring dine musikfiler i MP3-formatet er den bedste måde at sikre kompatibilitet med alle de spillere, der musik kan aflyttes på. Musikfiler i andre lydformater kan gemmes til MP3 hurtigt og effektivt med Apples gratis Quicktime Player, hjulpet af Apples gratis iTunes-software. Begge programmer arbejder på en lignende måde på Mac-computere og Windows-baserede computere.

Instruktioner

1 Hent og installer den gratis Mac eller Windows-baseret computer version af Quicktime Player software fra Apples websted til skrivebordet på computeren (se link i indtægter). Retur til Apples websted og hente og installere Mac eller Windows-baserede af iTunes (se link i indtægter).

2 Kør Quicktime Player. Gå til "Filer", "Åbn fil" og navigere til lydfilen på computerens harddisk i vinduet, der vises. Fremhæv lydfilen med musen. Tryk på knappen "Åbn" i nederste højre hjørne af vinduet for at indlæse lydfil og lukke vinduet.

3 Gå til "Filer", "Gem som" og navngive lydfilen i det åbne kolonnen øverst i vinduet, der vises. Tryk på "Gem" for at gemme lydfilen til computerens harddisk. Afslut Quicktime Player.

4 Kør iTunes. Gå til "iTunes", "Indstillinger" og klik på fanen "Generelt". Klik på "Importer indstillinger" for at få et nyt vindue. Klik på "MP3 Encoder" i drop-down menuen ved siden af ​​"Import Brug." Klik på "Højere kvalitet" i drop-down menuen ved siden af ​​"Setting" hvilket er under "Importer Brug." Tryk på knappen "OK" for at lukke vinduet. Tryk på knappen "OK" for at lukke vinduet "Indstillinger".

5 Træk lydfilen fra computerens harddisk til det øverste venstre hjørne af iTunes programmets vindue. Lydfilen er nu gemt i iTunes-biblioteket på computerens harddisk som en MP3 lydfil ved brug af iTunes og Quicktime Player.

TIPS

  • Andre programmer kan forstyrre konverteringsprocessen, så kun har QuickTime Pro og iTunes kører, når du konverterer filerne.
  • Copy-lydfiler kan ikke konverteres til MP3 lydformat.

relaterede artikler