Hvad er en VoIP Application?

June 26

Hvad er en VoIP Application?


VoIP - Voice over Internet Protocol-- er en Internet-teknologi, der gør det muligt telefonisk kommunikation over internettet. VoIP-applikationer bruges i private hjem og virksomheder til at sænke telefon omkostninger.

typer

VoIP-teknologi bruges af virksomheder som Skype til at forbinde folk til andre, så de kan foretage telefonopkald uden langdistance afgifter. Computeren skal være tændt for at bruge disse tjenester. Andre VoIP selskaber som PhonePower eller Vonage levere tjenester svarende til konventionelle telefon tjenesteudbydere og telefonopkald kan foretages og modtages, når computeren er slukket.

Fordele

VoIP-tjenester kan være billigere end fastnet telefoner. Abonnenter modtager et bundt af tjenester som call-venter, opkalds-id, online beskedcentraler, gratis langdistance og 911 tjenester som en del af en standard VoIP telefonlinje. Folk kan bruge en VoIP telefonlinje som en ekstra linje i hjem, hvor en linje ikke er nok.

Overvejelser

VoIP-teknologi bruger mere båndbredde end dial-up Internet giver, så VoIP brugere nødt til at bruge højhastigheds internetforbindelser. Teknologien fungerer kun, når modemmet og krævede router er tændt. Telefonerne virker ikke under strømafbrydelser, eller når Internet service er nede. VoIP-brugere kan ikke være i stand til at faxe fra deres telefonlinjer.


relaterede artikler