Sådan Tilføj en Squeeze video til en WordPress blog

May 8

Sådan Tilføj en Squeeze video til en WordPress blog


I website marketing, en "squeeze side" er en webside, der indeholder et incitament - såsom et gratis produkt eller et særligt tilbud - for brugeren om at give en e-mailadresse. Det er også kendt som en opt-in side, eller en bly capture side. Målet er at opbygge en liste over abonnenter, som fremtidige produkter og tilbud kan fremmes. Mange teknikker er ansat til at lokke brugeren til at tilmelde sig, hvoraf den ene er at tilføje en "squeeze video" - et indbygget video skitserer fordele for de besøgende, og generelt overtale dem til at melde sig.

Instruktioner

1 Log ind på din WordPress admin kontrolpanel. Klik på "Sider" og derefter "Tilføj ny". Ved hjælp af en side i stedet for et indlæg vil holde din squeeze video ud af de vigtigste blog kronologi, hvor vedlagte dato kan føre senere besøgende til at tænke tilbuddet er gammel eller out-of-date .

2 Skriv en titel til squeeze side i teksten bar nær toppen af ​​skærmen. Tilføj en fordel i titlen, hvis du ønsker, såsom "Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag en gratis rapport" i stedet for "Nyhedsbrev".

3 Skriv dit tilbud i hovedteksten området. Din kopi skal skitsere, hvad du er villig til at handle med den besøgende i bytte for deres e-mail adresse. Fokus på fordele frem for beskrivelser for at øge omregningskurser.

4 Åbn en ny fane i din browser og logge ind på din YouTube-konto. Hvis du ikke har en YouTube-konto, enten gå til YouTube.com, og klik på "Tilmeld" linket og følg vejledningen, eller du kan logge ind med din Google-konto, hvis du har en.

5 Klik på linket "Upload" ud for den vigtigste søgning øverst på skærmen. Klik på "Upload Video" og derefter gå til placeringen af ​​din squeeze video på din harddisk. Dobbeltklik på det, når du finder det. Tilføj en titel, beskrivelse og kategori i felterne og klik på "Gem ændringer".

6 Vent på, at videoen til slut uploading, og klik derefter på "Mine videoer" og klik på titlen på videoen. Klik på "Del" og derefter "Embed" og derefter kopiere koden der vises i boksen nedenfor. Alternativt kan du blot indsætte webadressen på den video, men den tidligere metode gør det muligt at ændre højde og bredde attributter i koden, så videoen passer din side bedre.

7 Gå tilbage til fanen WordPress. Indsæt koden på din side på det sted, hvor du ønsker, at squeeze video til at gå. Klik på "Publish", når du er tilfreds med siden for at udgive det på din WordPress site.


relaterede artikler