Sådan gendanne slettede e-mail

May 7

Sådan gendanne slettede e-mail


Har du ved et uheld sletter en e-mail, som du desperat brug for at gendanne? Bare rolig, det er ofte muligt at hente slettede e-mail. Utilsigtet sletning af e-mails og andre filer er en fælles begivenhed, og det er også grunden til, at der er flere produkter på markedet, der hjælper til at gendanne mistede filer. Men kan du ikke engang brug for særlig software for at få arbejdet gjort.

Instruktioner

Sådan gendannes en slettet Email

1 Kontroller, om den slettede e-mail er stadig erstattes på din email-system. De fleste e-mail-tjenester spare slettede e-mails i en papirkurv. Hvis du ikke kan finde din e-mail i papirkurven mappe, kan du prøve en simpel søgning på din computer system.

2 Hvis du ikke har held med at finde filen på din computer system, kan du prøve en software-fil opsving program.

3 Kig efter et software opsving program, der understøtter e-mail service, du bruger. For eksempel, Data Recovery Wizard er specialiseret i genvinding af Microsoft Outlook-filer. Den mest populære gratis software til at inddrive mistede filer er ParetoLogic Data Recovery, som hjælper med at gendanne filer tabt i Windows, harddiske, SD-kort, iPods og mere.

TIPS

  • Prøv at søge til papirkurven mappe i din e-mail-service for et opsving solution.Find inddrivelse software, der er kompatibel med dit operativsystem.

relaterede artikler