Sådan bruges Flash Decompiler

December 23

Shockwave Flash, eller SWF, er en teknologi skabt af Adobe for multimedia og interaktivt webindhold. Det er almindeligt anvendt i hjemmesider, især for ikke-mobiltelekommunikation klienter som stationære og bærbare computere. SWF indeholder kode komponenter skrevet i ActionScript, hovedsproget for Flash-produkter. ActionScript objekt kode kan dekompileres i kildekode, der svarer til den oprindelige kildekode, selv om de kan variere i uvæsentlige måder, såsom variabelnavne. Du kan bruge et hjælpeprogram kaldet en Flash Decompiler at inddrive ActionScript kildekoden fra en SWF-fil.

Instruktioner

1 Start Flash Decompiler eget valg.

2 Indlæs SWF-filen (undertiden kaldet "film" i Adobes terminologi) i Flash Decompiler at inddrive ActionScript kildekode. For eksempel, for Sothink s Decompiler, navigere til den mappe, der indeholder SWF-filen ved hjælp af Explorer indholdsoversigten i venstre side af hovedvinduet. Dobbeltklik på SWF fil, du vil dekompilere.

3 Behandler resultaterne af dekompilering processen. For eksempel, for Sothink s Decompiler, udvide Handling kategori inden Export sidepanelet til højre i hovedvinduet. Klik på et af de elementer, for at se den tilhørende kildekode notering i den centrale, vigtigste rude i vinduet Sothink.

TIPS

  • Andre Flash decompilers, såsom Eltima s Trillix og Metrix Media Flash Decompiler Gold, har tilsvarende funktionalitet og arbejder på en lignende måde.

relaterede artikler