Hvordan jeg Beskær et billede i en rund form i Photoshop Elements?

April 16

Hvordan jeg Beskær et billede i en rund form i Photoshop Elements?


Folk har en tendens til at tænke på Photoshop Elements som værende blot indskrænket lillebror af Photoshop. Faktisk, Photoshop Elements er et stærkt grafikprogram i sin egen ret, besidder mange af de samme værktøjer og funktioner som Photoshop. Mange af de instruktioner og tutorials til Photoshop også generelt arbejde i Photoshop Elements. Faktisk fremgangsmåden til at gøre noget som beskæring et billede til en rund form er næsten identiske i begge programmer.

Forberedelse

Læg det billede, du vil beskære på din computers harddisk. Overfør det direkte fra et digitalt kamera, CD eller SD-kort eller scanne det. men hvis du scanner det, bruge en høj opløsning (600 DPI eller mere). Denne resultater højere opløsning i aa bedre endelige billede.

Oprettelse af Shape

Åbn Photoshop Elements. Vælg "File" og klik på "Åbn". I dialogboksen, gå til det billede, du lastet og åbne den. Vælg "Elliptical Marquee" værktøj fra værktøjskassen. I valgmulighederne øverst, ændre værktøjet til "Fixed", så det vil opretholde samme forhold. Indstil "Feather" til 20-50. Det nøjagtige antal afhænger af størrelsen på det billede, du bruger. Derefter trække en markering på lærredet, med størrelserne af valget ikke helt røre siderne.

Vælg "Vælg" i menuen og klikke på "Inverse." Nu hit "Delete" på tastaturet, og rummet omkring det område, du oprindeligt valgte, vil blive slettet, hvilket efterlader et tomt område omkring billedet.

Lagring af fil

Hvis du vil gemme filen, vælge "File" og klik på "Gem som". I dialogboksen navn din fil, og gemme det som en GIF eller PNG-fil for at bevare det gennemsigtige område omkring billedet. Hvis du udskriver denne fil, vil du have en cirkulær billede, du kan skære ud. Som en anden mulighed, kan du placere det på en hjemmeside som en cirkulær billede (hvis du gemt som GIF, da nogle browsere ikke kan håndtere PNG).


relaterede artikler