Sådan bruges Group Policy Editor i Windows Vista Home

April 16

Koncernen Policy Editor bruges til at konfigurere mange vigtige muligheder, der påvirker en computers sikkerhed og diverse indstillinger. Koncernen Policy Editor er inkluderet i Windows Vista Ultimate og Erhvervsministeriet operativsystemer, men det er som standard deaktiveret i Vista Home Edition. Heldigvis for Vista Home-brugere, der er en løsning til standardindstillingen. Ved at tilføje en nøgle i registreringsdatabasen eller ændre en eksisterende, kan Group Policy Editor den aktiveres i Vista Home og derefter bruges.

Instruktioner

1 Åbn menuen Start, klik på "Kør", skriv "regedit" i søgefeltet og klik på "OK".

2 Naviger til HKEY_LOCAL_MACHINE> SYSTEM> CurrentControlSet> Kontrol og derefter klikke på "Lsa."

3 Dobbeltklik på "LmCompatibilityLevel" post i registreringsdatabasen, eller hvis der ikke er en, skal du højreklikke, vælg Ny> DWORD (32-bit) Værdi, og derefter navngive den "LmCompatibilityLevel."

4 Ændre "Value data" til "3" (standardindstillingen for Vista Ultimate / Erhverv), og klik derefter på "OK".

5 Luk Registreringseditor, og åbn derefter Group Policy Editor ved at gå til Start, klikke på "Run", skrive "gpedit.msc" i søgefeltet og derefter klikke på "OK". Når åben, skal du vælge en kategori i venstre rude, og dobbeltklik derefter på indstillingen i højre rude, du ønsker at ændre.


relaterede artikler