Hvordan at reparere den baggrundslys på en bærbar

March 10

Hvordan at reparere den baggrundslys på en bærbar


Reparation baggrundslyset på en bærbar LCD (Liquid Crystal Display) faktisk betyder udskiftning af baggrundsbelysningen. Det kræver også viden og erfaring med indviklede computerkomponenter, fordi baggrundsbelysningen er beliggende inden for LCD-skærmen. Proceduren er ikke slam dunk, selv for erfarne teknikere. Fejl kan forårsage permanent skade, hvilket betyder at du bliver nødt til at udskifte skærmen, rapporterer hjemmesiden Laptop Reparation hjælp (se Resources).

Instruktioner

Fjern af LCD-skærmen

1 Tag batteriet. Det er altid det første skridt for at undgå stød, når de arbejder på de indre komponenter i elektronik. Flip den bærbare computer, så skærmen side er nede og fjerne batteriet fra sin beholdning.

2 Åbn den bærbare computer til at se på skærmen. Fjern gummipropperne findes på forsiden af ​​LCD rundt på skærmen og fjern skruerne under gummipropper. Dette vil fjerne det, der kaldes frontdækslet.

3 Fjern skruerne fra bunden, der holder på LCD bezel. Dette bør frigive ringen. Fjern det.

4 Fjern eventuelle skruer, der holder LCD-skærmen i den bærbare computer, og træk forsigtigt LCD-skærmen fra sin bedrift at frakoble ethvert kabler. Helt fjerne LCD-skærmen fra sin kappe.

Udskift baggrundslys

5 Fjerne tape og folie findes på bagsiden af ​​skærmen. Sæt den til side. Du skal bruge det senere i genmontering. Fjern tapen holder baggrundslys kabler.

6 Find og fjern printkortet forsigtigt, indtil den er unglued. IKKE bøje bestyrelsen på nogen måde, eller det vil forårsage skader.

7 Fjern metalrammen rundt på skærmen ved at frigøre låsene findes rundt omkring i metalhus. Du kan gøre dette med en lille skruetrækker. Bagefter vil du have skilt rammen, LCD med printkort og skærmen base. Braklægning rammen og LCD-skærm med printkortet.

8 Identificer de transparente lag findes inde. Fjern dem fra skærmen bunden sammen. Må ikke adskille dem.

9 Fjern metaldækslet fra Baggrundslampen. Du vil se kabler, du bliver nødt til at unattach fra deres kroge.

10 Fjern Baggrundslampen og reflektor. Dette trin er det mest udfordrende. Baggrundslyset og reflektor nødt til at komme ud som en enhed og derefter separeres.

11 Få adgang til Baggrundslampen fører fra den separerede Baggrundslampen. Gummihætterne og isolator skal fjernes. Kablerne er loddet til baggrundsbelysningen lampe. Unsolder kablerne fra det beskadigede baggrundsbelysning, og lodde den nye baggrundslyset på kablerne.

12 Saml den bærbare LCD-skærmen. Du skal blot gøre det i præcis modsatte af, hvordan det blev demonteret. Pas på ikke at beskadige nogen komponenter. Brug trykluft til at fjerne støv på alle komponenter, som de er samlet igen.

TIPS

  • Alle modeller har deres egne forskelle og ekstramateriale. Gør enhver nødvendig forskning for at vide præcis, hvad de skal forvente, og hvad de skal være klar til når de udfører denne procedure.
  • Under demontering, lå alle komponenter i en organiseret rækkefølge, så samling vil være mindre forvirrende.
  • Der henvises til referencer for detaljerede billeder til at hjælpe med demontering.
  • Vær meget forsigtig, mens du arbejder på de indre komponenter. Brug gummihandsker og ikke røre nogen intrikate-drevne komponenter. Brug altid trykluft til at fjerne støv og partikler. Enhver form for fingeraftryk eller rester kan alvorligt skade hardwaren.