Gratis Disk Recovery Programmer

February 21

Gratis Disk Recovery Programmer


Hvis du nogensinde har mistet computerfiler grund af en virus, strømsvigt eller utilsigtet sletning, du kender den frygtindgydende følelse, du får, når du indser, at de kan være væk for evigt. Vigtige dokumenter, billeder og musik er ikke filer, der kan udskiftes let, hvis overhovedet. Her er nogle downloades gratis softwareprogrammer, der er designet til Windows-operativsystemer, der giver dig mulighed for at genoprette harddiske, ødelagte diske og tabte filer.

ADRC Data Recovery Software Værktøj

Dette gratis program kan gendanne filer fra beskadigede computer diske, omvendt sletning af filer og meget mere. Det giver mulighed for disk image backup, restaurering af backup billeder og boot parameter redigering og restaurering. ADRC er designet med begyndende brugere i tankerne for nem data opsving.

Recovery Toolbox for CD

Recovery Toolbox for CD giver brugerne mulighed for at inddrive alle filtyper fra almindeligt anvendte medier, såsom cd'er, dvd'er og Blu-Ray. Det bruger flere algoritmer til at scanne beskadigede diske og gemme så mange data som muligt. Brug denne software til at gendanne diske, der er blevet beskadiget af vand eller ridser, korruption, operativsystem fejl og andre hændelser. Dette program er ikke beregnet til harddisk recovery.

NT File Recovery

Hvis du ved et uheld har slettet nogle filer, kan du hente NT File Recovery til at gendanne dem. Dette program genopretter filer slettet fra NTFS-filsystemet. Programmet er let at bruge og kan downloades gratis.