Sådan opdaterer en erklæring med flere tabeller

April 23

Information, der skal vises eller arbejdet med på regelmæssig basis er ofte lagret i en relationsdatabase. Databaser er systemer bestående af tabeller, som lagrer oplysninger som poster. Hver post består af en serie af værdier, der er organiseret i felter, således at hver post gemmer data på samme måde. Under forløbet i forvaltningen af ​​en database, er det ikke ualmindeligt at støde behovet for at ændre, eller opdatering, en tabel. Dette gøres typisk med en opdatering erklæring om, at kan opdatere en post i en database tabel. Med MySQL, er det muligt at bruge en opdatering erklæring om flere borde på en gang.

Instruktioner

1 Naviger til din MySQL-database redigeringsprogram. Indtast helst brugernavn eller adgangskode, at denne applikation kræver.

2 Vælg den database, hvor du har til hensigt at ændre flere borde.

3 Klik på "SQL" knappen eller fane, eller hvad anden metode din ansøgning kræver til at udføre kommandoer i din database.

4 Type "UPDATE tablex, tablexx SET tablex.field1 = newvalue1, tablexx.field2 = newvalue2 WHERE tablex.field3 = existingvalue1 AND tablexx.field4 = existingvalue2;" i det tomme felt på skærmen.

5 Udskift pladsholder værdier "tablex" og "tablexx" med dine tabeller, der skal opdateres, samt hver "feltet", "NEWVALUE" og "existingvalue" element med de værdier, der svarer til din database.

6 Klik på knappen "Go" eller "Udfør" for at udføre "Update" erklæring på dine MySQL tabeller.

TIPS

  • Mange relationelle databaser er kun i stand til at udføre en opdatering erklæring om et bord ad gangen. Kontakt din database dokumentation for at afgøre, om det er i stand til en erklæring med flere bord Update.

relaterede artikler